上一頁下一頁
發新話題

如搞下個月的cp囡囡游泳活動有無支持先.............

收藏  |  訂閱
86  6.8k

如搞下個月的cp囡囡游泳活動有無支持先.............

如搞下個月的cp囡囡游泳團有無支持先.............

記得二年前.................都搞cp囡囡游泳活動...........

d囡囡同我地一起係泳池戲水..........都唔知幾high................

如多人支持就會下月中或尾搞...............:smile_o05:

如去請pm我..............

FV

死仔包 ..... 下月幾號
你帶幾多囡來先

引用:
原帖由 FV1417 於 2010-5-19 08:28 AM 發表 查看引用來源
死仔包 ..... 下月幾號
你帶幾多囡來先

死仔...................你仲記得........................

一間場囡囡..............陪你.......................

good idea:smile_o12:

SUPPORT!! VERY SUPPORT!!!

去啊去啊,就係等有心的C兄出哩d有益身心的活動!我和cyclone弟都動L支持,哈哈…
話時話,多吾多囡先?沒囡吾去架…

引用:
原帖由 cyclone 於 2010-5-19 09:47 AM 發表 查看引用來源
去啊去啊,就係等有心的C兄出哩d有益身心的活動!我和cyclone弟都動L支持,哈哈…
話時話,多吾多囡先?沒囡吾去架…

好...................我之前和二間場老闆講定...........

過十人就搞..................

同二間場講定?甘大件事…甘咪好“金”!XD

引用:
原帖由 cyclone 於 2010-5-19 10:20 AM 發表 查看引用來源
同二間場講定?甘大件事…甘咪好“金”!XD

上次都係d老總媽咪同囡囡一起玩.......................

引用:
原帖由 terence1966 於 2010-5-19 09:39 AM 發表 查看引用來源
SUPPORT!! VERY SUPPORT!!!
好...........預埋你............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆