上一頁下一頁
發新話題

如搞下個月的cp囡囡游泳活動有無支持先.............

收藏  |  訂閱
86  6.8k

can't go, but SUPPORT!

Thanks for sharing :smile_39:

引用:
原帖由 raymondhauch77 於 2010-5-19 08:09 AM 發表
如搞下個月的cp囡囡游泳團有無支持先.............

記得二年前.................都搞cp囡囡游泳活動...........

d囡囡同我地一起係泳池戲水..........都唔知幾high................

如多人支持就會下月中或 ...
去唔倒

都支持

玩得開心ddddddd呀:smile_38: :smile_38:

咁多人去唔到

引用:
原帖由 raymondhauch77 於 2010-5-19 04:10 PM 發表 查看引用來源

引用:原帖由 sawyer123 於 2010-5-19 03:10 PM 發表 查看引用來源
count me!!!!!  pm u la
給我 E-MAIL....................

[email protected]
你係唔係分多呀...依到唔準出EAMIL呀..唔係係個邊呀...衰仔=.=

呢個算唔算係問題???

我 都 來 !

ching , 我都想去 , 但係有幾個小問題想請教 ...
(一) ... 我可唔可以做第一個簡女既人 , 因為怕 D 好野比人簡晒 ... :smile_13:
(二) ... 可唔可以要求 D 囡囡著 topless ... :smile_47:

引用:
原帖由 impotence 於 2010-5-19 09:48 PM 發表 查看引用來源
ching , 我都想去 , 但係有幾個小問題想請教 ...
(一) ... 我可唔可以做第一個簡女既人 , 因為怕 D 好野比人簡晒 ... :smile_13:
(二) ... 可唔可以要求 D 囡囡著 topless ... :smile_47:
唔洗簡....係成班女出黎同你玩...抽唔抽到水睇你自己-.-

你買比佢未得囉...-.-

唔係無得簡咩, 冇簡呢個環節, 所有囡囡都係你嘅人, 哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆