上一頁下一頁
發新話題

善心色鬼 ( 真人個案 )

收藏  |  訂閱
373  57.1k

引用:
Originally posted by richard_G4 at 2004-6-26 06:25 PM:
???????????????????????????????????
兄弟是否有千個問題呢?我只有一個!......hahaha!

引用:
Originally posted by TTboy2004 at 2004-6-26 08:09 PM:
想問飛哥:
除了錢以外,此女子有了當一位好妻子和媽媽的條件,
如此女子也非色鬼兄結婚對象,
那麼色鬼兄對將來妻子(或現在妻子)的要求是什麼?
色鬼認識女之時巳有至愛,與女有緣但無份,純粹貪淫好色!

引用:
Originally posted by 勇者 at 2004-6-26 10:52 PM:
一次過睇晒,飛哥你係得的,非常同意玩得有品,但對左佢咁耐真係冇動過真情?
色鬼對女嘅感情由始至終都出自真心,冇欺騙過,雙方早巳取得共識,沒有將來!

引用:
Originally posted by dialpad at 2004-6-26 11:16 PM:
色鬼所作之決定真係用心良苦...亦可見人心肉做這句常談經得起考驗....
其實色鬼一生所追求的,"活得開心"首要無愧於心.
煩惱皆自尋呀!一剎那的悲傷卻換來一生的快樂啊!

引用:
Originally posted by andy6811 at 2004-6-27 03:21 AM:
飛哥,你真是一個好心色鬼.如果是我不知怎樣了,人是有感情.有這幾年相親相聚.很難說分開就分,其實這是真君子所為
若再糾纏下去,試想想大家真的會開心嗎?色鬼肯定不會!

引用:
Originally posted by dennyatchn at 2004-6-28 12:14 PM:
this is a wonderful gal, but very few....
Yes she is! The best one in 色鬼's lives!

行開左幾日......返黎好彩搵得返個第五集!!睇完之後,我覺得個男主角好瀟灑同好偉大呀但係我念個女主角唔知要用幾多時間先可以放底哩幾年情..........

引用:
Originally posted by aky611 at 2004-6-29 08:52 PM:
行開左幾日......返黎好彩搵得返個第五集!!睇完之後,我覺得個男主角好瀟灑同好偉大呀但係我念個女主角唔知要用幾多時間先可以放底哩幾年情..........
用左一年,睇吓下面!
引用:
Originally posted by 飛哥 at 2004-6-25 05:35 PM:

分手後,女每周都發電郵給色鬼告訴近況並要求會面,色鬼只覆"謝謝妳"三個字.
於一年後,女send來婚紗照,及後send來兒子照片.
現色鬼每年只收到一次生日賀詞!

[ Last edited by 飛哥 on 2004-6-26 at 12:53 PM ]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆