上一頁下一頁
發新話題

善心色鬼 ( 真人個案 )

收藏  |  訂閱
84  57.1k

引用:
Originally posted by Cool-la-la at 2004-6-25 07:09 PM:
類似經歷,我相信有好多兄弟都試過,只不過係條女身份同地點唔同. 我自己都試過曾經同兩件台灣妹有類似經歷.
其實出黎玩、出黎嫖,甚至係出黎做事,我覺得要對得自己對得人,無必要都唔好傷害到人............
???????????自己講緊乜野呢????????????????;)
色鬼時刻緊記,無論任何事想做就去做,至緊要向自已交待,自己負責,與人無尤!

引用:
Originally posted by ama002 at 2004-6-25 09:40 PM:
雙方都有情有義,令人感動
人間本有情,奈何很多被污染了!

引用:
Originally posted by oman at 2004-6-25 09:59 PM:
能放能收,........好,..
能知道何時應放過自己,放過別人,便能活得開心!

引用:
Originally posted by 135 at 2004-6-25 10:56 PM:
都算係一個美滿的結局,咁色鬼依家仲有冇善心去救女呀?本區近期又一感性之作~~
色鬼仍然是色鬼,無人可改變,除非自己想改變!.........hahaha!

引用:
Originally posted by 小喇叭 at 2004-6-26 12:52 AM:
色鬼雖然係風流,但大方得體
女女亦非常有情有義,數目分明
難得,難得,但如果大團圓結局仲好
Happy Ending 丫嗎
這非故事,真實個案豈能盡如人意呢?........hahaha!

引用:
Originally posted by iiivan at 2004-6-26 12:57 AM:
飛哥,小弟等你出晒咁多集先回應,唔好介意,一個可能發生左o係你同我或者其他巴打既感人故事,而類似既野亦每日發生,不過個主角唔同左,...咁,而家,等我地祝福呢個劇本下既所有女主角,希望呢個就係一個完滿既結局吧...可能過左好多年,呢d經歷會係出來玩咁耐最最值得回味既~~~
小弟在乎每一個回應,但不介意遲來或不來的回應!..我..笑看人生...hahaha!

引用:
Originally posted by fungamy99 at 2004-6-26 01:05 AM:

我諗2位主角內心深處
都一定有感情係度
只係大家都咁清楚
人非草木,誰屬無情!
當覺得很重的時候便應放下!.........kakakaka!

引用:
Originally posted by woo_xin at 2004-6-26 03:52 AM:
"大丈夫有有所為有所不為"此言深得我心.
故事主角色鬼可說是大丈夫一名.
沒有同樣氣量的人,也不能清楚地表達出色鬼的想法.
所以說,講故人跟色鬼不相上下. (也有可能是同一人啊)
哈哈!知色鬼者,捨我其誰!

引用:
Originally posted by 高人 at 2004-6-26 11:02 AM:
一下看完五回, 真是感觸萬分. 但現在還會那麼容易遇到這樣清純的女仔嗎
每人都有自己的故事,不可不信"緣"呀!.......hahaha!

唔好意思,要閃囉!
下周一至答你地!........hehehe!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆