上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

Very good !!!

發哥..
3姐妹去左邊?你喺小說最後10幾集都無咩點交代過?
你係衰咸濕啫...其實你係一個性同愛分得好清嘅人..你搞的人不代表你愛的..
我覺得VIVIAN咁了解一定會等你....佢唔了解你就唔會嫁你啦..

發哥,有仇不報非君子:smile_22: :smile_22:

邊個令係坐監。。。。。。女既就要男上女下;男既就要前後夾擊

以報通櫃之仇

長篇故事好難寫架 要保持節奏同故事內容涵接:smile_35:

休息夠就快d開工啦,我地等住睇你既新大作呀

終於,又是一次暫別了,金發兄,有點依依不捨。
不過,說句老實話,金發兄的作品裡,除了《劉金發與二女的超淫亂》(假名)和《明朝古惑仔》外,其他都沒時間全部看完
期待金發兄的新作,屆時一定準時捧場,約定你。

發哥個結局寫得很好!!辛若你了!!

支持劉大師  長寫長有~~~~~~~

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-11-29 01:42 AM 發表 查看引用來源

現實太多悲情,所以我不想自己的作品以悲情收場。
『一個妓女的回憶』這個故事,我己把它從我的『色文選集』裏剔除,今次對舊作的修改也沒有這部作品,原因是這部作品其實是來自我的一部文藝小說【昏黃街燈下 ...
金發兄: 請問此作品是否可在書店找到呢?

送返首歌俾你聽, 一邊聽一邊寫, 靈感如泉湧架……

http://www.youtube.com/watch?v=3zCWbeeo6ew&feature=related

儂本多情
歌手: 張國榮
作曲: 黎小田
作詞: 鄭國江
編曲: 黎小田

情愛 就好像一串夢 夢醒了一切亦空
或者
是我天生多情 方給愛情戲弄

同你 在追逐一個夢 夢境消失歲月中
唯有 在愛中甦醒時 方知愛情非自控

*我渴望自由讓我沖天飛
 當初的我太衝動
 日後我要是仍想到你
 應信當初情深種

情愛 就好像一串夢 夢境生於意念中
 如你
共我心不相同 一生愛情都白送

引用:
原帖由 樺仔大 於 2010-11-29 10:30 PM 發表 查看引用來源
發哥..
3姐妹去左邊?你喺小說最後10幾集都無咩點交代過?
你係衰咸濕啫...其實你係一個性同愛分得好清嘅人..你搞的人不代表你愛的..
我覺得VIVIAN咁了解一定會等你....佢唔了解你就唔會嫁你啦 ...
三姊妹去邊留個懸念!
係呀,vivian好好架!都係自己衰!

引用:
原帖由 eeekids 於 2010-11-29 08:33 PM 發表 查看引用來源
Very good !!!
多謝!

引用:
原帖由 dotdog 於 2010-11-29 11:00 PM 發表 查看引用來源
發哥,有仇不報非君子:smile_22: :smile_22:

邊個令係坐監。。。。。。女既就要男上女下;男既就要前後夾擊

以報通櫃之仇

長篇故事好難寫架 要保持節奏同故事內容涵接:smile_35:

休息夠就快 ...
好喇!不過無得休息,改完舊作就寫新故事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆