上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 駱天龍 於 2010-11-29 11:00 PM 發表 查看引用來源
終於,又是一次暫別了,金發兄,有點依依不捨。
不過,說句老實話,金發兄的作品裡,除了《劉金發與二女的超淫亂》(假名)和《明朝古惑仔》外,其他都沒時間全部看完
期待金發兄的新作,屆時一定準時捧場,約 ...
多謝!

引用:
原帖由 chibo1888 於 2010-11-29 11:24 PM 發表 查看引用來源
發哥個結局寫得很好!!辛若你了!!
多謝閣下的支持!

引用:
原帖由 狂炎西 於 2010-11-30 12:05 AM 發表 查看引用來源
支持劉大師  長寫長有~~~~~~~
‥‥‥

support!!!!期待下次新作!!!

引用:
原帖由 wtltommy 於 2010-11-30 12:55 AM 發表 查看引用來源

金發兄: 請問此作品是否可在書店找到呢?

送返首歌俾你聽, 一邊聽一邊寫, 靈感如泉湧架……

http://www.youtube.com/watch?v=3zCWbeeo6ew&feature=related

儂本多情
歌手: 張國榮
作曲: 黎小田 ...
這部作品只曾在網上發表。
多謝!這是一首好歌!

引用:
原帖由 disco838 於 2010-11-30 03:33 AM 發表 查看引用來源
support!!!!期待下次新作!!!
好!
咁依都未瞓覺?

呢輯我睇D無睇D,故事上都有少許聯想到咩事件既!
但其實咁多輯既結局我較鍾意教師果個…
係呢,點解大師會咁熟監房既事既?

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-11-30 03:30 AM 發表 查看引用來源

好喇!不過無得休息,改完舊作就寫新故事。
不如寫個短篇~~監獄風雲發哥版

。。。。。就講發哥係監獄裹面,同d靚社工發生超友誼關係

劉先生終於寫完了, 知道劉先生非常辛苦, 當然知道那種辛苦滋味, 絞盡腦汁及時間寫作故事, 因為本人仍然寫作"Jason的生活" 希望明年的作品帶來新的驚喜。:smile_o12:

唔黎明都唔得太正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆