上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 elampersian 於 2010-7-3 07:11 PM 發表 查看引用來源
不知那宋詠玲是女同中「男」還是「女」呢

想像中,一直都對如果能征服一個tom boy感覺到非常期待,好似好有成功感
『女』的。被 tom boy 搞。

引用:
原帖由 dotdog 於 2010-7-3 10:39 PM 發表 查看引用來源
發哥:smile_38: 等左你好耐Q呀

今次唔做4仔臨記,而去扮死屍

努力呀,唔好衰比個乜乜台灣富豪個仔睇呀:smile_15:

P.S. 你唔係同佳佳個養父不咬弦咩,佢點會咁益你:smile_41:

依家德仔領先一粒 ...
沒有永遠的敵人嘛!從心理上,張鴻一定不喜歡張敏佳被一個『有老婆的男人』搞!現在都分手咗,敏佳去了讀書,敵意便會隨之減退。

引用:
原帖由 *~灝 於 2010-7-4 12:40 AM 發表 查看引用來源
7:0 就買唔中喇
得4:0 炸 ,哈哈
BTW, welcome back,發哥
咁都算我叻喇!差3球咋!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-4 05:35 AM 發表 查看引用來源

沒有永遠的敵人嘛!從心理上,張鴻一定不喜歡張敏佳被一個『有老婆的男人』搞!現在都分手咗,敏佳去了讀書,敵意便會隨之減退。
但上次發哥令佢個校園"偷血"大計攪到難尾:smile_45: 照理今次應該冇咁益佢。

大家都係血族,點解張鴻有錢過三姊妹:smile_41: 照理梵卓血族,地位能力都高過張鴻:smile_41: :smile_41: (梵卓依家都要扮死屍:smile_30: )

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-4 04:30 AM 發表 查看引用來源

這是劉金發所見的『心理質素』最差的『巴西隊』,被追成1︰1就洩氣,遭反超前1︰2就整隊散哂!!只識罵對手!踢對手!當時只是65分鐘,還有25分鐘追,班球員好似知道一定追唔到咁!隊中沒有一個『靈魂』大佬級 ...
因為卡卡冇能力令球隊起死回生:smile_39: (雖然我好鍾意卡卡,不過佢未有能力成為另一個李華度:smile_39: )

搵!唔好掛住睇波,遲左交貨呀:smile_38:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-4 05:17 AM 發表 查看引用來源

『女』的。被 tom boy 搞。

咁發哥快d發功,將佢兩個引正途啦

引用:
原帖由 dotdog 於 2010-7-4 12:12 PM 發表 查看引用來源
但上次發哥令佢個校園"偷血"大計攪到難尾:smile_45: 照理今次應該冇咁益佢。

大家都係血族,點解張鴻有錢過三姊妹:smile_41: 照理梵卓血族,地位能力都高過張鴻:smile_41: :smile_41: (梵卓依 ...
問得真係好,血族也跟人類世界一樣,存在著『貧富懸殊』問題,『吸血盟』被『四大血族』控制,只懂維護他們的利益,他們壟斷『人造血』的制造和銷售,以謀取暴利,張鴻的血族,僅次於『四大血族』的第五血族,他看不過眼,所以才入侵『中學』,以血族美女吸取少年血液,再大量複製送給『貧窮』的吸血鬼作代用,所以他是好『吸血鬼』,但因為這樣做有爭議,最後才停止這計劃不做。
至於這個梵卓族,一直被『四大血族』所排斥,很窮,很可憐的!

引用:
原帖由 elampersian 於 2010-7-4 12:22 PM 發表 查看引用來源

咁發哥快d發功,將佢兩個引正途啦
考慮下啦!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-4 02:07 PM 發表 查看引用來源

問得真係好,血族也跟人類世界一樣,存在著『貧富懸殊』問題,『吸血盟』被『四大血族』控制,只懂維護他們的利益,他們壟斷『人造血』的制造和銷售,以謀取暴利,張鴻的血族,僅次於『四大血族』的第五血族, ...
但.........梵卓家族擁有『魔戒』(全世界得3隻吸血鬼有:smile_13: ),能力之高,其他血族都應該比面佢地:smile_24: (唔會攪到咁不堪掛:smile_35: )

見到老梵卓窮到跟發哥扮死屍

引用:
原帖由 dotdog 於 2010-7-4 02:25 PM 發表 查看引用來源

但.........梵卓家族擁有『魔戒』(全世界得3隻吸血鬼有:smile_13: ),能力之高,其他血族都應該比面佢地:smile_24: (唔會攪到咁不堪掛:smile_35: )

見到老梵卓窮到跟發哥扮死屍
如何解釋呢!或者用我們中國的武俠小說的人物去理解吧,武功高強的,都是世外高人,如洪七公,他武功高強,卻是『乞丐』!就是這樣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆