上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

睇嚟發哥做老師嗰輯, 那些血族女教師出番晒嚟...

發哥,早d訓啦,聽日唔使返工咩?

引用:
原帖由 mu13pjs 於 2010-11-29 12:54 AM 發表 查看引用來源
睇嚟發哥做老師嗰輯, 那些血族女教師出番晒嚟...
現在都係未知數!

引用:
原帖由 kavenyan 於 2010-11-29 12:54 AM 發表 查看引用來源
發哥,早d訓啦,聽日唔使返工咩?
唔緊要,這段時間是我的寫作時間。

恭喜又完成一篇不朽巨作,其待下一篇

另外可否貼回過去作品(尤其三姊妹系列),因很想重温及收藏,thanks:smile_40:

發哥你咁多篇真係太好睇
雖然我屋企唔俾我睇呢d,我次次都要半夜等屋企人先可以睇

雖然最後你都係要坐牢,但見到宗偉同奈兒有個hapi ending都好開心

不如下集俾你老婆vivian多d對白喇....咁多集佢都係好似一個路人甲咁,始終都係你背後既女人wor

引用:
原帖由 orca2009 於 2010-11-29 01:06 AM 發表 查看引用來源
恭喜又完成一篇不朽巨作,其待下一篇

另外可否貼回過去作品(尤其三姊妹系列),因很想重温及收藏,thanks:smile_40:
好似唔可以重貼舊文的!現在我正修改第一輯『吸血女主播』,有很大的改動,改完再決定如何。

都真係幾鍾意奈兒果段~
發哥竟然願意自己入獄都唔願意寫果班有權有勢。既賤人入獄
雖然係有d覺得咁。既衰人係小說到都會係冇天收
但諗諗下又好平常~世界係咁唔公平ga la~
其實金發兄最後自己入獄好有教育。既味道
做錯事係可能返唔到轉頭

btw希望下一集主角都係劉金發(一定咸濕。既)
如果可以帶望奈兒同宗偉可以客串返一兩集~勾起大家追劉sir故事。既情懷

引用:
原帖由 bmlife1107 於 2010-11-29 01:08 AM 發表 查看引用來源
發哥你咁多篇真係太好睇
雖然我屋企唔俾我睇呢d,我次次都要半夜等屋企人先可以睇

雖然最後你都係要坐牢,但見到宗偉同奈兒有個hapi ending都好開心

不如下集俾你老婆vivian多d對白喇....咁多集佢都係好似一個路 ...
我是有意把Vivian矇矓化的‥‥‥
想睇Vivian,『劉金發與Vivan的淫慾史』她是主角。

終於追完

好野

有第五輯 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆