上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 GundamSLK 於 2010-11-29 01:54 AM 發表 查看引用來源
support good story
多謝支持!

引用:
原帖由 perfect32 於 2010-11-29 01:59 AM 發表 查看引用來源
奈兒有好結果!!HAPPY!!
等你3月!!
好喇!

引用:
原帖由 天皇巨星二世 於 2010-11-29 02:00 AM 發表 查看引用來源
等你返出來啊 劉SIR
1195 日之後又係一條好漢
你本性唔懷 係鹹濕左D
有今日如此下場都只不過是人在江湖中 在這個娛樂圈中隨波逐流 一時迷失本性
以後唔好喇
btw 真係好想知方雪綾去左邊:smile_o06:
係呀!我唔壞架,係一時迷我咋!不過都迷失得幾過癮!

引用:
原帖由 chaser218 於 2010-11-29 04:37 AM 發表 查看引用來源
好久沒回你的帖子了..其實你這第4輯每集我一直都有追看...
只是功課+工作比較忙..沒太多時間深思並加以回應...
吸血三姐妹直到現時為止的4集都以不同的背景出現...
由第1集的吸血鬼背景...可能當時twilight比較流 ...
很久沒見閣上了,多謝一直的支持!
這個故事是想用一連串的女明星遭遇去反映當今的樂圈,其實都唔係散無重心,好似『水滸傳』,寫108個好漢,就是講完一個好漢又講另一個的!我只是講完一個女明星又講另一個女明星,不過弊在開始時寫奈兒好吸引,突然唔寫,要到結局篇才有得睇,令讀者等得不耐煩而已!

發哥, 加油啊

引用:
原帖由 德國人 於 2010-11-29 07:11 AM 發表 查看引用來源
唔好意思
一見到劉生結局入去坐三年
我就諗發哥下集係咪玩黑獄斷腸歌....
但明明入到去個個都係麻甩佬, 唔通發哥重口味玩爆菊花!:smile_27:
世事難料,會好多出人意表的事!

引用:
原帖由 jerryhkk 於 2010-11-29 09:10 AM 發表 查看引用來源
嘩! 發哥你而家在線?!  唔會係由尋晚到而家都未瞓瓜?!

你之前D作品, 我四圍尋找, 好多都係殘缺不全.

試過在一個論壇上, 有一編你既作品, 但係寫住 作者: 不詳

我見到都眼火爆.  一D都唔尊重作者本人. ...
唔好意思,要閣下四圍搵我的舊作!現正修改舊作,修改後的舊更精彩,到時再安排貼出。

引用:
原帖由 johnsonyux 於 2010-11-29 09:39 AM 發表 查看引用來源
劉sir 看完整個故事 有點失落
這是看完長編故事的後遺症
當然是好故事才有這感覺
期待三月五日的來臨
如有可能 可給我們在等待的司時 重温你的舊作如你跟Vivian的故事嗎?

http://i1.hk/d/images/r ...
多謝支持呀!等我諗下喇!

引用:
原帖由 elampersian 於 2010-11-29 11:14 AM 發表 查看引用來源
大結局啦,雖發哥要坐監,係慘D,但其他人都有情人終成眷屬
‥‥‥咁未幾好!

引用:
原帖由 spamna 於 2010-11-29 11:25 AM 發表 查看引用來源
人生與世上有幾多知己
多少友誼能常存
今日別離共你雙雙倆握手
友誼常在你我心裡
嗚........嗚
發哥...唔好扔棄我地呀...
下次作品要更堅更勁更色啦:smile_o07:  
當然啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆