上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 中山樵 於 2010-11-29 12:12 PM 發表 查看引用來源
有一個問題…
發哥話因為黃金右手係方雪綾俾你嘅,所以方雪綾一走,你就冇埋黃金右手,俾人郁都冇得反抗
但係奈兒變做人,都係方雪綾嘅法力,咁方雪綾走左,奈兒應該即刻變返做吹氣公仔

除非方 ...
奈兒是由雪綾的『魔戒』變的,她人不在,但『魔戒』在,它的法力非同小可!

引用:
原帖由 lai1701 於 2010-11-29 03:30 PM 發表 查看引用來源
金發兄,
這是我第一次在這裡留言,因為我看完你的文章十分感動。
我是由第二部開始看的,一直以來劉金發作品給我的感覺就是一套色文,但在此刻我已經完全改觀,內裹的愛情故事比起性愛情節更加引人入性,反而性愛情節變 ...
多謝一直的支持!
不一樣的色文,我希望色文不只色情,還應該有其他東西的。
其實我是寫了三姊妹因何離去,但覺得結局的焦點在兩條感情線上,忽然插入『血族』的內亂,影響了『氣氛』,再三考慮,把那一段刪去,讓她們的離去變成懸念。

引用:
原帖由 kenny9200 於 2010-11-29 04:42 PM 發表 查看引用來源
劉爺  本人一直潛水狀態
不過既然係"季度結局"
都要浮番上黎表示支持一下!!!
P.S. 我最喜愛的角色真係奈兒  佢簡直係呢季既靈魂人物...
最後一句 本來就一無所有...好瀟灑:smile_30:
以後有時間就浮上水面俾下意見啦!多謝!

引用:
原帖由 aaronyung666 於 2010-11-29 04:46 PM 發表 查看引用來源
好野丫發哥,你唔收筆小弟晌外國就繼續有好野追~ 一直支持你!

好呀!多謝支持!

引用:
原帖由 傅家燦 於 2010-11-29 06:29 PM 發表 查看引用來源
發哥, 加油啊
多謝!

發哥今次想寫多少字 唔好捱壞身體 我會等你的

係下次故事張敏佳仲會唔會出場

引用:
原帖由 catlove990 於 2010-11-29 07:03 PM 發表 查看引用來源
發哥今次想寫多少字 唔好捱壞身體 我會等你的

係下次故事張敏佳仲會唔會出場
寫長篇好辛苦,新故事是中篇,大約二十萬字,二十集吧! 至於張敏佳,未知!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-11-29 01:24 AM 發表 查看引用來源

是的,現實世界是很難有公平的!
至於下集的情節,真的是未定‥‥‥
引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-11-29 01:35 AM 發表 查看引用來源

呢度唔可以重貼,諗下先啦!
如有下載版本也可 :smile_13:

發哥﹐我終於追完啦﹐好感動又好好笑﹐尤其係凍肉老闆揾份保險單個度﹐笑左出黎 (∩_∩)

3月6日係我生日﹐好多謝發哥送份生日大禮俾我﹐期待。

多謝發哥﹐一路以來未必睇得晒你既文﹐但感謝你大公無私咁分享你既文﹐辛苦晒!

引用:
原帖由 paulachau 於 2010-11-29 07:41 PM 發表 查看引用來源
發哥﹐我終於追完啦﹐好感動又好好笑﹐尤其係凍肉老闆揾份保險單個度﹐笑左出黎 (∩_∩)

3月6日係我生日﹐好多謝發哥送份生日大禮俾我﹐期待。

多謝發哥﹐一路以來未必睇得晒你既文﹐但感謝你大公無私咁 ...
係呀,果段我一邊寫一邊笑,好過癮!
原來係下生日前一天,咁記得上嚟睇喇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆