上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 jerryhkk 於 2010-7-2 11:49 AM 發表 查看引用來源
由第一季開始叫劉兄, 第二季劉sir, 第三季劉爺(流o野), 毎季都唔同.  
估唔到呢一季你走去做劉總編 (留種), 真係估你唔到, 欽敬欽敬!! :smile_o12:

想問下, 你果班明朝既老婆仔女而家點呀, 慣 ...
這個故事不會有他們出現。

引用:
原帖由 馬眼光 於 2010-7-2 06:03 PM 發表 查看引用來源
發兄, 買7:0 (主其他)

之前的女主角張敏佳, 只是過渡之用? 希望不是吧!
這個故事是以女藝人為主角,其他的佔份量不會多,張敏佳會在故事後段再出現,但她並非主角!
這個故事的女主角是『奈兒』和『宋詠玲』!
想阿根廷輸!

劉金發、曾茜薇合著
劉金發插圖
曾茜薇校對
劉金發貼文

曾茜薇是內地某小說綱的『綱絡寫手』。她是『村上春樹』迷,小說風格很像『春樹』。

很好不錯
我都話發哥D文幾時都咁有水準

發哥出文 打兩句支持下先
加油呀:smile_30: :smile_30:

發哥,照圖中那對奶應是C cup才對,現實中C cup己是大碼,一般亞洲女人是A至B,日本佬最鍾意作大,平平無奇都作成C、D,大一點的作成G、H,有個C奶女人己經好好好啦:smile_40: 。

引用:
原帖由 abs_ch2005 於 2010-7-2 09:30 PM 發表 查看引用來源
發哥,照圖中那對奶應是C cup才對,現實中C cup己是大碼,一般亞洲女人是A至B,日本佬最鍾意作大,平平無奇都作成C、D,大一點的作成G、H,有個C奶女人己經好好好啦:smile_40: 。
不!絕對『G』罩!有圖為證︰

引用:
原帖由 spamna 於 2010-7-2 07:22 PM 發表 查看引用來源
牛蛋糕(劉大哥),多謝,今晚巴西對荷蘭掂睇呀..巴西最強..:smile_o06:  
我買咗荷蘭冠軍,但睇怕過唔到巴西這關!

支持一下,幻想的故事

有發哥文追下啦  正

條友都幾仆_架wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆