上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 駱天龍 於 2010-7-1 11:31 PM 發表 查看引用來源
終於等到金發兄的新作了。期待中……
駱兄的新作如何?

引用:
原帖由 ansonasd123 於 2010-7-3 12:06 AM 發表 查看引用來源
發哥作文固然重要,但也要小心身體

我們也不想發哥生病:smile_40:
每天5小時寫作,是劉金發的固定工作量。 以前寫其他小說也是由凌晨2點到早上7點。

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-7-3 12:06 AM 發表 查看引用來源
哇,哈哈哈
金發兄真係細路既知已
金發兄真係pm細路我話出新故仔:smile_o05:
不過,未有mood睇住,一陣先
但係好似見到好pro wo,咁多圖既:smile_o12:
會唔會遲多幾日睇就死晒:smile_o01:
不過,就算未睇點都要推 ...
新一輯故事準備了很多圖,因為是說娛樂圈的,圖片較容易找到。

引用:
原帖由 hkgxt2006 於 2010-7-3 12:39 AM 發表 查看引用來源

When will update? Wed, sat?
為了不影響凌晨的寫作,以後改為星期二、五,晚上7點貼文,另外星期一、四會貼『預告』。

引用:
原帖由 chaser218 於 2010-7-3 12:53 AM 發表 查看引用來源
好久不見...
小弟無聊猜測一下故事發展...
到某個時候..大小姐會發現自己施了法...
但是原來會給自己麻煩...最後要解決問題...

不太明白為什麼要合著...因為始終無論任何2人...作風總有不同...
當然..2人合 ...
     不是這樣,這個故事的主題是︰

在色慾橫流的娛樂圈裏,多少人能潔身自愛;
     在名利金錢的誘惑下,人的尊嚴剩下多少‥‥‥

所以,是寫娛樂圈的事,當中插入兩條『感情線』,一是奈兒和宗偉,另一條是『宋詠玲』的,都是催淚的愛情。
     請留意『宋詠玲』這個人物,她是曾小姐的創作。

引用:
原帖由 魔軌2 於 2010-7-3 01:04 AM 發表 查看引用來源
好耐冇上過香討版,唔知金發兄仲記唔記得我
我係《學孽有成》作者Demon-魔軌
早前因事又突然停更o左好耐,亦都好耐冇上o黎呢邊
記得之前得知吸血(三)o係我離開時完o左,都失落o左一段時間
依家見返金發兄出現,衝 ...
當然記得魔軌兄。
近期都有新作者在香討貼出原創的色文,只是貼一,兩集就唔見咗!原因???
期待閣下新作。
曾小姐以『春樹』的風格寫作,色文以這樣的手法寫,是一個嘗試。

引用:
原帖由 Denny1304 於 2010-7-3 02:44 AM 發表 查看引用來源
支持發哥....真係估唔到荷蘭境然搞定左巴西:smile_42:
我買荷蘭贏冠軍,入了四強,很有機會入決賽,不過我是巴西的球迷,捧了巴西二十多年,看到卡卡輸波後用球衣抹眼淚為他難過。:')

引用:
原帖由 賤men365 於 2010-7-3 02:20 AM 發表 查看引用來源
支持發哥新作
多謝支持!

引用:
原帖由 o乂烈乂o 於 2010-7-3 03:15 AM 發表 查看引用來源
等左好鬼耐!!支持發哥!!家陣除左世盃仲多有野慢慢追有排追!
‥‥‥

劉野~好掛住你丫~冇左你既日子好苦丫~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆