上一頁下一頁
發新話題

求愛

收藏  |  訂閱
383  30.8k

求愛

(如只想看sex部分,請看下面highlight了顔色的幾段)

很久沒有出post了,係呢段時間收到了很多板友既問候,所以雖然呢篇report唔會有好多sex,但算係向大家報個平安。

好多謝大家關心。我無事,不過出事既係HB。自四月尾我都無同過HB愛愛(當然都無同其他人)。簡單講HB病了,所以不能做劇烈運動,包括做愛。出事前後已經有兩個多月,到今日,HB都仲未肯同我愛愛。我當然擔心HB,但我真的很想要。(我只想要HB)

今日HB提早放工去看醫生復趁,之後我們便相約見面,行街吃飯。我餓了甘耐,又見HB好返少少,我就不斷告訴HB我好想要。其實我都知道HB因爲未完全康復,所以唔會比我,但都要盡自己努力嘛求愛(求做愛)嘛。

我:“我好想要阿”
HB:“哈.....” (唔理會我)
我:“我餓左好耐,好辛苦阿,我自己曳曳都有想住你”
HB:“係啦” (都係無正面回應我)
我:“如果你唔可以做劇烈運動,你比我含我都已經好滿足。我真係好掛住小HB”
HB:“....”(完全唔回應我)
我:“我知道我再講就比你閙...其實我鍾意同你做唔係因爲sex,係因爲love。我好enjoy係床上同你攬同你錫,我覺得好被愛”
(算啦,我暫時放棄)

吃飯前我同HB去shopping,陪他買出街用的袋。之後去了吃飯,點菜既時候我又曳喇。

HB:“你想食咩阿?”
我:“我想食腸阿!!”
HB真係無我甘好氣,所以又唔理我,繼續點菜。哇,今晚HB幫我點的食物好好味阿!!
用餐既時候,HB就同我講:“今晚D大腸賣曬喇,無得食喇 ”
我既心情立刻跌到最低點,用好depress好慘好失望好唔開心既眼神望住HB
HB就有少少生氣地說:“唔好用甘既眼神望住我,我講下笑都唔得”
我就只好頭dupdup甘食野....(好快HB都錫返我,夾野喂我食,仲把口中的冰傳過來比我含)
HB:“依傢比你含啦”
我:“我唔要冰,我要暖既...”
HB:(HB笑而不答)

飯後同HB行多陣街,HB就送我返屋企。我地選乘我們喜歡的巴士。我無機會幫HB口交,只係伸手進入HB的褲内愛撫小HB。我一摸小HB,原來已經hard曬。我套弄了小HB一會兒就被逼停止。上層完全坐滿了,所以我只好放棄,最後我倆唯有雙擁而睡,HB攬到我實一實,為我保暖。我覺得好sweet阿。

很快,我們便到達目的地,下車前我們看到一個公園,那公園比較寧靜,一個人都無。HB拖住我就向那個公園行,我們找到一個既隱蔽又可以看到四方八面的位置,有咩人行過來,都可以立刻發現。我們一坐低,就立即錫錫。我攬實HB,主動吻在HB的唇上,我們的利不斷打架,HB還在我沒有防範下吸實我的利不放,好像要把我吞掉似的。終於HB都放開我的利,讓我呼吸一下。我趁機會摸摸小HB。HB主動把皮帶鬆開,拉下内褲。我就乖乖地跪到他的面前。他坐在凳上,我就跪在他雙腿之間的地面上。很久沒有看到小HB了,他又hard又大,還已經開始流口水呢。我忍不住摸下小HB,然後立刻舔小HB上的小孔,品嘗HB珍貴的juice。

早前HB無意中講過我的利不會快速地舔,所以今次我就remind自己要記得舔快一些。,我努力不斷flip我的利,快速地lick HB的龜頭,龜頭邊和龜頭上的小孔。但我舔不到數下,HB就叫我慢慢來。看來他忍受不住呢。哈哈。於是我改變攻勢,把小HB含在口中,眼向上望看住HB,一下一下地吞吐小HB,讓小HB在我口中進出。讓HB欣賞到好婬的我,我覺得好high。不過不到十數下,HB便把我叫停。

HB:“我突然覺得好high,好怕會射,又擔心會有人走過來。”
我:“甘就快d射啦”

我再次含住小HB,慢慢地吞吐小HB。這時HB就命令道:“含快d,含深d”。我配合HB的命令,立刻加速,每一下都讓小HB差不多直插喉嚨。不久,我便感到HB開始射精。我輕輕地吸,我要吸曬HB每一敵精華。HB真的射了很多很多在我口中。完事後,我將開嘴巴,讓HB看看自己的精精。不過HB不讓我吞精阿,要我把精吐出。哇,看到地上的精,真的很多啊。整理過後,我們緊緊地攬住,HB又親我的額頭和面(我當然不准HB錫我的嘴啦)。每次愛愛後,HB都會特別sweet,我最愛就係呢個感覺。我唔識形容阿。另外我真的很喜歡HB的命令,係我之前要求過HB,要引導我令他更舒服。今晚我覺得好正,好有被征服的感覺。

我同HB試過兩次係公衆地方口交,兩次HB都好快射。其實野戰對男人來說是否特別刺激呢?HB說我令他好舒服阿

一次過寫曬,請多多支持,記得留言和推薦阿

難怪今日坐巴士同行公園都見到個熟身影啦!xD

公園好熱播.....但妳更熱

"唔係因爲sex,係因爲love"
哈哈。。。我都係咁諗。。

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-7-8 01:57 AM 發表 查看引用來源
難怪今日坐巴士同行公園都見到個熟身影啦!xD

哈,唔信你

引用:
原帖由 alcar 於 2010-7-8 01:58 AM 發表 查看引用來源
公園好熱播.....但妳更熱
唔熱,有風好舒服阿。

引用:
原帖由 herboyisme 於 2010-7-8 02:01 AM 發表 查看引用來源
"唔係因爲sex,係因爲love"
哈哈。。。我都係咁諗。。
love creates sexual desire and sex brings love to another level.

三十幾度播,,我諗係怕比人撞見,快射算了?..妳咁含,又點頂吖:smile_47:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-7-8 02:05 AM 發表 查看引用來源

love creates sexual desire and sex brings love to another level.
相輔相成? 睇黎你好有經驗

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-7-8 02:03 發表 查看引用來源

哈,唔信你
點解唔信喎?><

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆