上一頁下一頁
發新話題

求愛

收藏  |  訂閱
383  30.9k

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-8-2 03:26 PM 發表 查看引用來源

既然已經有咁正既玩具,點解仲要搵佢呢...? 爆唔明...
D玩具係比HB同玩我架,我唔會自己玩。
不過HB成日都唔帶玩具出來

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-8-2 03:26 PM 發表 查看引用來源

既然已經有咁正既玩具,點解仲要搵佢呢...? 爆唔明...
我覺得做愛唔係單單享受性,
我反而喜歡擁吻,被他壓仔身下錫,個感覺好被保護,好被愛。

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-8-3 12:17 AM 發表

D玩具係比HB同玩我架,我唔會自己玩。
不過HB成日都唔帶玩具出來
引用:
原帖由 little_princess 於 2010-8-3 12:24 AM 發表

我覺得做愛唔係單單享受性,
我反而喜歡擁吻,被他壓仔身下錫,個感覺好被保護,好被愛。
我唸你唔太明我講緊咩囉...   :smile_45:

我意思係,既然你地既相聚咁難能可貴,講到好似「日全食」咁千載難逢,咁正常黎講,雙方係咪應該盡能力以「零隔膜」去 enjoy 對方 + 讓對方 enjoy 自己呢...?  

難道... 「被愛」既定義對你黎講等於包含了... 果條會自轉又曉震豆豆既假9 + 手扣...?! :smile_39:

Sorry, 我真係唔明囉,你難得同佢「真人」一齊,竟然會唔玩佢碌真9 ,反而選擇要佢陪你一齊玩假9...  呢 d 咩心態黎架...?  唔好俾我估中,其實佢硬唔到 or "完唔到事",之所以你需要玩具配合咋掛...?!:smile_55:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-8-3 01:02 AM 發表 查看引用來源

我唸你唔太明我講緊咩囉...   :smile_45:

我意思係,既然你地既相聚咁難能可貴,講到好似「日全食」咁千載難逢,咁正常黎講,雙方係咪應該盡能力以「零隔膜」去 enjoy 對方 + 讓對方 enjoy 自己呢... ...
HB整傷了腰骨,未康復前都唔可以做劇烈運動
現在他依然很痛,我又點可以甘selfish地要求做
所以我提議玩玩具+含
最後HB都同我做了
不過我很心痛,看到他很痛
HB很hard,而且持久力很好的。
我很快會出新post..
到時候你便知道了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆