上一頁下一頁
發新話題

沉得開心[已加索引 P.1](30/5 update~~~~~p.61真情對話篇)

收藏  |  訂閱
951  102.9k

沉得開心[已加索引 P.1](30/5 update~~~~~p.61真情對話篇)

各位師兄,我做cd-rom已經一排,
今次係我第一次係呢度出開聲,
希望大家射住

我其實想同大家分享下,自己呢兩個月既經歷:

我自己出黎玩左都有一段長時間,起碼超過十年,
今次係第一次有沉既感覺,以前都有一d女仔使我有感覺,
不過我堅持唔同囡囡換電話,唔特登搵番同一個囡囡,
可以咁耐都冇事發生,直至今次

PART 1 開始篇~~~P.1
PART 2 沉船篇~~~P.2
PART 3 心大心細篇~~~P.4
PART 4 & 5 迷茫篇(1 & 2)~~~P.7
PART 6 火滾篇~~~P.9
PART 7 諗住終結篇~~~P.11
PART 8 了解篇~~~P.12
PART 9 溫馨篇~~~P.14
PART 10 枝節篇~~~P.18
PART 11 沉深左篇~~~P.20
PART 12 題外話(自尋煩惱)篇~~~P.22
PART 13 題外話(感覺有d唔妥)篇~~~P.23
PART 14 番鄉下篇~~~P.43
PART 15 題外話(關心)篇~~~P.54
PART 16 真情對話篇~~~P.61

又要等下文........................哈

真係好一段時間既cd-rom啵
05年6月signin....宜家都係得2分
哈哈~講笑

引用:
原帖由 臭陳 於 2006-3-24 12:52 AM 發表
各位師兄,我做cd-rom已經一排,
今次係我第一次係呢度出開聲,
希望大家射住

我其實想同大家分享下,自己呢兩個月既經歷:

我自己出黎玩左都有一段長時間,起碼超過十年,
今次係第一次 ...
你中左招?

回復 #1 臭陳 的帖子

沉得開心!!!
開心咪得囉~~~
十年江湖經驗沈唔死嘅!!!!

ok, what's next?  Tell us more?  Back to CD-ROM?

話說cny前,我去左沙灣某nc玩,坐左一個囡囡,
o個晚可能飲大左,上房之後細佬唔生性硬唔起,
結果冇做到,咁我亦唔勉強照俾錢放佢走,
跟住第二次上去,可能夜過頭冇咩女,
等左成粒鐘都搵唔到岩心水既囡囡,
咁我無無聊聊係走廊望下女,咁岩見佢行過,
心諗上次坐佢都幾好玩,所以拉住佢入房,
佢未入房已經同我講話今日唔方便,
我當時窒一窒,但心諗又冇女岩,是但啦!
跟住入房都玩得好開心,俾我感覺好好.

第三次上去,咁岩第一round入黎又有佢份,
唔知點解即刻叫佢坐低,明明呢樣唔係我作風架,
坐低後我個fd問佢今日方唔方便,佢話方便
咁玩左一陣(都成兩粒鐘),我見佢成日望錶同send 信息,
我問佢係咪趕時間,佢就話唔係,
跟住又玩左陣,佢依然係咁望錶同send 信息,
我同佢講不如你走先喇,佢話唔駛,
我同佢講我唔介意,佢諗左陣問我真係冇問題?
我話真係冇,咁佢話唔好意思,唔問我要錢起身就走,
我將d錢放係佢後褲袋,佢話唔好意思收,我話唔緊要,
跟住就放左佢走,咁我繼續同d媽咪經理玩,
隔左十幾分鐘,佢竟然返轉頭,佢話約左朋友未夠鐘,
陪多我一陣,由o個刻起,我對佢開始有好感喇

到第四次上去,
上去之前個心係想mark番佢,
因為冇交換到電話,自己呃自己唔會mark番佢,
結果真係搵佢唔到,個心有d酸酸地ge感覺,
不過果種感覺又幾過癮
待續~~~~~~~~

引用:
原帖由 miyavi__hide10 於 2006-3-24 12:52 AM 發表
又要等下文........................哈
去左第一part喇

引用:
原帖由 yingdee2002 於 2006-3-24 12:54 AM 發表

你中左招?
我估係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆