上一頁下一頁
發新話題

~五~少年性事事件簿~Michelle part13 已出p1*4

收藏  |  訂閱
3.0k  65.5k

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-3-1 01:18 AM 發表 查看引用來源

何許人呢??.............
朗少~~你突然出黎~嚇襯我呀~~~
個個人會唔會係你呀

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-3-1 01:18 AM 發表 查看引用來源

何許人呢??.............
問緊~~~~~~

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-3-1 01:19 AM 發表 查看引用來源

洗了,我而家開埋冷氣降溫==

gj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-3-1 01:12 AM 發表 查看引用來源

其實我可能壓抑左好耐先有感而發..
呢排考試成日係屋企對住媽咪..
但又唔想媽咪知太多..
收收下太多心事今晚一次喊晒..
哈哈..我自己都怕..
眼淚流完叫好左少少..
但聽日都唔知番唔番到..
而家講野有ࢋ ...
不如係床到合埋眼聽下歌relax下...
俾個腦放鬆d...唔好諗野...juz 聽歌...
聽到攰就自然瞓著
而且要睇下妳同mami個關係好唔好...
如果ok似fd既可以同佢傾計時講下, 睇下mami有冇意見俾到妳(因為我都係咁同mami溝通:smile_35
如果麻麻地既, 咁就唔好講了...驚講左大家都唔開心...
記得喊埋今晚好啦知唔知~~~大個女要tough d
唔好咁易喊啦~~做野同講野之前停一停諗一諗
我俾亨利警長通緝丫...:smile_27::smile_27::smile_27:
要睡先啦...
妳都早點休息吧~~明天見~~:smile_o09::smile_o09::smile_o07::smile_o07:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-3-1 01:19 AM 發表 查看引用來源
我邊有玩你~~~我最唔鐘意玩女同呃女
==那個就是我自己

引用:
原帖由 easydell 於 2011-3-1 01:20 AM 發表 查看引用來源
朗少~~你突然出黎~嚇襯我呀~~~
個個人會唔會係你呀
哈哈,咁講野既............
小第等緊人

引用:
原帖由 HenryHenryHenry 於 2011-3-1 01:20 AM 發表 查看引用來源

問緊~~~~~~
慢問...........

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-3-1 01:22 AM 發表 查看引用來源

哈哈,咁講野既............
小第等緊人
等緊amy:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-1 01:21 AM 發表 查看引用來源

聽到攰就自然瞓著
如果ok似fd既可以同佢傾計時講下, 睇下mami有冇意見俾到妳(因 ...
嗯..good night

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-3-1 01:21 AM 發表 查看引用來源

聽到攰就自然瞓著
如果ok似fd既可以同佢傾計時講下, 睇下mami有冇意見俾到妳(因 ...
拜.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆