上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  984.2k

引用:
原帖由 spamna 於 2011-5-30 06:37 AM 發表 查看引用來源
發哥,作品都會有一日完結日子,睇完結局後,內心真係氾起又驚又喜,驚就係色字頭上一把刀,壞人全部去賣鴨蛋,應有此報,爽快,又一段時有阻滯,最後都攪掂,安然度過,喜就係雪兒死而復生,三姊妹主角之一,你塑造出人物,如倪匡 ...
好人好報,壞人惡報!好爽!
多謝閣下的讚賞和支持!

引用:
原帖由 kentwby 於 2011-5-30 06:41 AM 發表 查看引用來源
好精彩細膩嘅故事啊, 發哥....:smile_o12: 我由吸血三姊妹(一)開始拜讀你嘅文章,:smile_o13:
真係超越一般色文太多喇,,:smile_o06: 期待你下一篇大作....:smile_o05:
呢輯嘅角色最立體係祖林同 ...
是的,祖琳和老爸很搶鏡!

引用:
原帖由 waiwaisamhk 於 2011-5-30 09:56 AM 發表 查看引用來源

發哥你好 我係第一次睇你作品的 因為我係初次睇情色文學既人 當我看完此作品后 我很想睇返你之前啲作品 但唔知邊到有得睇同作品名子 可以幫我嗎?

有計劃有修改版貼出,現在準備緊!

引用:
原帖由 KH2003 於 2011-5-30 10:41 AM 發表 查看引用來源
看完結局,有點失落,要等到九月?

我會先盡力找回以前的重看,謝!

人物設定很好,很快便能對各位角色有了感情,很易投入故事中!正!

讓讀者投入故事,是一位作者起碼要有的『功力』!
唔駛搵啦,會把修改好的『收藏版』貼出!

引用:
原帖由 ws0135790 於 2011-5-30 02:53 PM 發表 查看引用來源
之後個AC唔知點解入唔到...搞到我冇得回文:smile_13:
發哥好野呀...我以為會帶返雪兒同大眼妹條屍出黎再用吸血盟GE方法復活添....:smile_30:
MISS許又冇野啦...可以開開心心咁做人啦...
祖琳...佢一定會醒 ...
是的,其實祖琳有宇凌陪伴,都幾幸福!

引用:
原帖由 Vantofler 於 2011-5-30 03:48 PM 發表 查看引用來源
多謝發哥~!!!!

要等到9月?
3個幾月,等死人呀~!!
不過都係值得的~!!
唔會!重溫舊作啦。

引用:
原帖由 Willigis 於 2011-5-30 04:26 PM 發表 查看引用來源
Mr Lau,
I just can't predict what will you write,
fantastic job.

What i can say,
and i think most of us here will say.
"We admire you".

Thanks for letting us read your article.
Thanks for w ...
多謝閣下的讚賞和支持!

引用:
原帖由 godiva_bid 於 2011-5-30 04:28 PM 發表 查看引用來源
終於大結局了!我很喜歡這個故事,尤其是車祖琳這個角色,愛恨分明。而且,本輯懸念很重,加強了讀者追看的決心。劉Sir本身,是否不喜歡差佬?我看你寫宇凌警察世家那集寫得很負面,也相當暴力 (以暴易暴?!)。
這篇 ...
是的,這個故事最大的特色是加入了『懸念』元素。
以盜墓為題材,的確少了諷刺時弊!把宇凌的警察家族寫成負面,是要做成對立,凸顯矛盾而已!
妖獸族是想種出『魔獸』對付『血族』,但失敗了,亦不可能成功,因為這是很玄很複雜的事!
要視乎用的方法,鳥姬所用的,『魔種』出世,她死了!九首妖姬所用的,『魔種』夭折,母體無事!
好呀!多謝!

引用:
原帖由 mydearmylove 於 2011-5-30 08:40 PM 發表 查看引用來源
發哥
實在太好睇啦
之前以為大眼妹同雪兒死左 真係好傷心
好驚你會吾寫第6集
其實我有一次無意中睇到你既三姊妹第1集 覺得非常好睇
跟住慢慢追呀追..話咁快就睇到依家
發哥 你係得既^^
原來是一位長期讀者,多謝一直的支持!

引用:
原帖由 elampersian 於 2011-5-30 08:44 PM 發表 查看引用來源
祖琳個結局好淒美:')

多謝發哥帶給我們這麼好的故事

期待發哥新作
多謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆