上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  984.2k

引用:
原帖由 四衝程 於 2011-3-10 01:36 AM 發表 查看引用來源
至於, 唔係置於呀

痿靡呀發兄

你真係有口齒, 講3月出新文, 真係出, 勁呀
多謝指正!
一向都保持信用!

發哥有冇睇過鬼吹燈呀?是關於盜墓的~內地的簡體書

引用:
原帖由 wael1234 於 2011-3-10 04:35 PM 發表 查看引用來源
發哥
我想看:
【劉金發與Vivian的淫慾史】(中篇色情小說)
【華麗美女團(三)淫蕩女醫生與俏麗女護士】(中篇色情小說)
但是我PM不了你啊~怎麼辦

再順便問一下爲什麽華麗美女團沒(一)
還有狂野淫 ...
【華麗美女團()水晶夢幻】
是我的第一部色文,三年前所寫,從未在任何討論區貼過。

引用:
原帖由 chaser218 於 2011-3-12 05:28 AM 發表 查看引用來源
發哥有冇睇過鬼吹燈呀?是關於盜墓的~內地的簡體書
只是翻閱過,實在無時間詳細讀,也不想細讀,怕受影響,寫出雷同的情節,造成有『抄襲』嫌疑!

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-3-10 10:52 PM 發表 查看引用來源
金發哥新文~:smile_40:

整返個目錄啦!:smile_38:
出咗目錄,多謝一直的支持!

第二位 (Should be 第三位)
名字︰曲尼依雅
生日︰1992年3月2日(19歲)
出生︰西藏拉薩

『SME』的『潛水器材』不錯!」我用普通(話)說。其實我係吹水,我都唔識潛水!都唔知那一間的『潛水器材』好!

I like 曲尼依雅 the most too!

引用:
原帖由 DD﹏ 於 2011-3-8 01:06 PM 發表 查看引用來源
發哥 支持你 今集好好看:smile_40:

唔知有冇方法可以睇番你之前既
【劉金發與Vivian的淫慾史】(中篇色情小說)
【華麗美女團(三)淫蕩女醫生與俏麗女護士】(中篇色情小說)
【華麗美女團(四)狂野淫亂聖誕派對】(短 ...
PM唔到你!
很多讀者叫我PM,但出現『拒絕訊息』!PM唔到。

支持發哥...回左先再慢慢睇

岩岩先知金發兄出左第5集,先留個言先
一陣再睇

quote我坐在方雪綾身邊,立即向她解釋。(解釋就是掩釋)     方雪綾向我微笑點頭,相信我講的『大話』!
unquote

己!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆