上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  984.2k

引用:
原帖由 小育 於 2011-5-30 04:10 AM 發表 查看引用來源
寫得好好。支持發哥:)
九月三再見!

多謝!

發哥
實在太好睇啦
之前以為大眼妹同雪兒死左 真係好傷心
好驚你會吾寫第6集
其實我有一次無意中睇到你既三姊妹第1集 覺得非常好睇
跟住慢慢追呀追..話咁快就睇到依家
發哥 你係得既^^

祖琳個結局好淒美:')

多謝發哥帶給我們這麼好的故事

期待發哥新作

Very nice story. Next Story, pls..
Cant Wait.

發哥, 第一次睇你既文章係幾年前啦,
文章名唔記得, 不過個情節係響隧道口巴士站等車, 之後撞到個索女一齊上車, 當然之後就要搞野啦,
好似佢就係你初遇方雪綾...請問呢集係咪吸血鬼三姊妹第一集??

另外, 見有位人兄都講過題材, 等我都講下先, 唔好介意^^

其實本人就有少少厭惡強姦, 做雞被欺凌等情節既...
而且大部份色文總會有女奴, 虐待等等...而發哥你筆下也已寫了不少如此的慘況...
如果之後可以減少dd...我相信會令故事更精彩!

另外, 本人其實都常睇色文, 覺得如果發哥想寫角色描寫同感情戲多d其實可以睇睇「男人」呢篇色文wor,
佢描寫男女主角都好纏綿同好感動, 我睇到結局都想喊...:smile_o03:

發哥咁好想像力, 寫玄幻真係好適合你呀!!
(所以正如我剛才講想減少少虐待, 因為我覺得你寫天馬行空會令讀者吸引過睇被虐呀!)
(本人偏好玄幻哈哈, 最欣賞係「龍使」同「風月大陸
「龍使」係一路睇一路都好開心, 好驚喜, 好有想像力, 而且因為劇情緊湊, 我試過連續睇左20個鐘, 可以俾你做個參考
「風月大陸」就策略性強d, 不過可能戰爭會多d, 發哥既就劇情會多d)

作為讀者我都好明白發哥寫左咁多色文其實在色情的情節上好難再有更詳盡/新搞作。
而我亦好認同你留一點空間給讀者思考搞野的細節是有趣味的,
而今作係你最人氣之作亦非因為色情畫面, 而是劇情吸引啊!!
所以我希望發哥之後都可以以劇情為本, 以情節吸引讀者, 相信會有更多人欣賞你的作品!!

我思緒有少少亂...唔好意思:smile_o05:

故仔真係好正!! Good !! :smile_o12:

实在太好了。谢谢。

Support 快點出新作 ^^

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-5-30 01:02 AM 發表 查看引用來源

三足蟲王』還未死,但很明顯只能躺在石棺裏,沒有行走力能,鳥姬在古墓其他地方活動,他無法阻止!所以他想借我傳話,叫人不要再進入古墓
劉大師,你說三足蟲王只能躺在石棺裏,沒有行走能力,那他如何治好躺在石棺內的雪兒和大眼妹:smile_41:

這次我不喜歡大團圓結局:smile_39: ,就好像好多港產電影一樣,明明有個盪氣迥腸的尾聲,偏在最後結尾來個180度大轉變的團圓結局,破壞了氣氛的一貫性:smile_19: 。以上只是小小愚見,望大師包涵:smile_15: 。

引用:
原帖由 alan666 於 2011-5-30 04:22 AM 發表 查看引用來源

哈,其實也不止張敏佳一人(這故事張敏佳有出場嗎..?)

你和方雪綾,雪兒,甚至神秘少女也有過,以前的作品中,也有過沒愛而接吻,例如"臥底男教師"中某老師和學生

可能你會奇怪為什麼我會這樣留意,因為我個人感覺 ...
古墓神秘少女唔算,係佢要將『紅丸』塞入我口裏!
是的,除了張敏佳,還有雪綾和低B女雪兒!
她們三姊妹三位一體的嘛,唔介意!但已經有了三姊妹,還有滿足,仲要搵其他女仔,唔嬲就怪!
這些吸血鬼,要懷孕可以,要不懷孕也可以,她們有魔法,隨心所欲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆