上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  984.2k

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-6-1 07:01 AM 發表 查看引用來源

【華麗美女團(一)水晶夢幻】!
     怎樣說呢?
     這個故事是我三年前寫的,是我的第一本色文!完成之後,一直沒有貼出!
     書中寫了一個很特別的女人『Crystal』!
     儘管她不介意我把她的情 ...
金發兄: 非常期待 [水晶夢幻]

除左讚真係唔知講乜好...

正 我好似只睇左 明朝古惑仔,中學阿sir,明星篇,古墓 ,美女主播
    反而華麗美女團 就忘記晒  無晝面

睇番舊作  頂到9月出新作

發哥我係第一次睇你既文點知一睇就上左引仲不斷搵你之前既作品岩岩先哂男教師但搵唔到你既女主播很失望希望能夠快d睇到女主播同期待你的新作

引用:
原帖由 wtltommy 於 2011-6-2 03:48 PM 發表 查看引用來源

金發兄: 非常期待 [水晶夢幻]
這是我的第一部『色文』,大家可以看一下,我第一部『色文』是寫甚麼的,怎樣寫,跟現在的有何不同!

引用:
原帖由 kei0629 於 2011-6-2 10:08 PM 發表 查看引用來源
除左讚真係唔知講乜好...
除咗 多謝,真係唔知講 乜好!

引用:
原帖由 狂炎西 於 2011-6-2 11:06 PM 發表 查看引用來源
正 我好似只睇左 明朝古惑仔,中學阿sir,明星篇,古墓 ,美女主播
    反而華麗美女團 就忘記晒  無晝面

睇番舊作  頂到9月出新作
係囉,特別安排貼出時間,可以頂到9月!

引用:
原帖由 風風先生 於 2011-6-3 01:37 AM 發表 查看引用來源
發哥我係第一次睇你既文點知一睇就上左引仲不斷搵你之前既作品岩岩先哂男教師但搵唔到你既女主播很失望希望能夠快d睇到女主播同期待你的新作

我最近發現我的色文被轉貼到很多個網站,很多都不完整,沒有插圖,也不是我所喜愛的版本!『吸血三姊妹(一)吸血女主插』更被轉載到內地『收費小說網站』,要俾錢才可以看,還『標示』劉金發作品,無刪除版本!!然而這亦不是最新的『修改版』,只有在香討區,才能看到最新版本的『吸主女主插』。

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-6-3 02:45 AM 發表 查看引用來源

我最近發現我的色文被轉貼到很多個網站,很多到不完整,沒有插圖,也不是我所喜愛的版本!『吸血三姊妹(一)吸血女主插』更被轉載到內地『收費小說網站』,要俾錢才可以看,還『標示』劉金發作品,無刪除版本!! ...
佢地真係時間多多
金發哥既文,冇一個鐘都搞唔好呀..
不過呢種行為我唔太認同
轉完之後仲要寫係金發兄
自己就賺錢
真係..唔知點講好

【吸血三姊妹(一)吸血女主播】(中篇色情小說)7月30日貼出GOOD
【華麗美女團(二)某中學裏的淫蕩女教師】明日就是

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆