上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  984.0k

引用:
原帖由 kavenyan 於 2011-3-5 09:27 PM 發表 查看引用來源
發哥,睇你既文都好耐下喇,你寫上一篇文既大結局既時候,你寫既野感動左我..
於是我專登起個ac黎支持下你...然後響手機較定鬧鐘
8點幾果時手機響,但依家先黎睇...
加油呀發哥
btw,你記得我嗎?要拜你為師果個 ...
大家交流下寫作心得喇,有新作可PM我,一起研究。

引用:
原帖由 天皇巨星二世 於 2011-3-5 10:16 PM 發表 查看引用來源
真的期待了很久 先回帖 再看先生的再新作品
看來今次會回歸科幻題材呢:smile_o06:

btw 劉先生原來這麼俊 在下自愧不如:smile_o02:
財政師 =/= 財政司

劉先生的父親讓我想起了衛斯理系列中的一個大人物哩:smi ...
有『幻想』元素,但主要是加入了『推理』、『懸念』和『激情』這三元素。
劉金發做事粗率,又在趕稿期間,文裏錯字百出,又無時間校對,多謝指出!

引用:
原帖由 網絡情緣 於 2011-3-5 10:42 PM 發表 查看引用來源
AAAAAAAAAAAA~~
去食飯返到黎發哥已經開左貼><
搶唔到第一=0=
多謝支持!!

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-3-5 11:56 PM 發表 查看引用來源
等到啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smile_24:
發哥不負眾望喎,盜墓咁刺激~
係難寫架啦~不過我地撐你!

真係好難寫架,要寫得好睇,又要合理,考慮的東西很多!

引用:
原帖由 kisshing 於 2011-3-6 12:30 AM 發表 查看引用來源
咩係鳩壺網?-.-
唔知呢?係唔係『搜X網』呀?『歐伯』唔識係度亂吹!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-3-6 03:52 AM 發表 查看引用來源

要看哪一輯︰

【劉金發與Vivian的淫慾史】(中篇色情小說)

【華麗美女團(二)某中學裏的淫蕩女教師】(中篇色情小說)
【華麗美女團(三)淫蕩女醫生與俏麗女護士】(中篇色情小說)
【華麗美女團 ...
多謝發哥

thank you ..
^^

金發兄,welcome back!之後又有好嘢睇嘞!

終於回來了, 發哥!

今期睇嚟会緊張夾縣疑, 好襯吸血Feel...期待

有冇雪綾的感情線發展呀? 又話紅顏知己, 除了上床, 集集都冇乜落墨:smile_22:

by the way, 天海麗 (車祖琳), 正!   唔通發哥like谷祖X

金發兄: 久違了! 這個題材很吸引, 期待故事的發展.....尤其是 "情" 那方面

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆