上一頁下一頁
發新話題

轉貼 ** 懷念鹹書時代 (全屬網上下載) @@ Update 資料在第 43 及 45 回帖

收藏  |  訂閱
45  18.7k

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2011-3-18 02:27 PM 發表 查看引用來源
有無師兄可以貼張美智的照片上來!真的好感激!

C-Hing,如果開唔到,請自行copy條link之後down load

引用:
原帖由 性急仔 於 2011-3-18 01:19 PM 發表 查看引用來源

不過有幾多頁揭唔開先 :smile_30: :smile_30:
係Lo.可能俾o的師兄的飛機油?住左.有的精彩圖又俾人撕九o左.為貪平.有時幾谷九氣嫁.哈哈.講o下都過o左幾拾年喇.

引用:
原帖由 semen_djb 於 2011-3-18 04:12 PM 發表 查看引用來源
係Lo.可能俾o的師兄的飛機油?住左.有的精彩圖又俾人撕九o左.為貪平.有時幾谷九氣嫁.哈哈.講o下都過o左幾拾年喇.
這些陳年打飛機手冊通常都有陣up味:smile_27:

最記得讀書個陣幾個同學夾錢買不文集同蛇貓狗睇…後來有個同學仔發現阿 uncle 有睇花花公子仲俾佢摷到藏書處,發達啦,經常偷帶番黎傳閱,個陣對住呢D書真係打唔少機

引用:
原帖由 高的人 於 18-3-2011 11:00 發表 查看引用來源
我每次睇完鹹書都打飛機啊
小弟一路睇一路打…

而家d後生仔幸褔好多,只要隨便上鹹網,乜野國籍類型都可以任揀,唔駛籌錢買又唔需密密收藏,而且係movie添.........

引用:
原帖由 嫖9里 於 2011-3-18 03:23 PM 發表 查看引用來源

C-Hing,如果開唔到,請自行copy條link之後down load

http://a367.yahoofs.com/hkblog/s__DOT__4IOZSeFQKeuXZKO23CIr__DOT__YGg--_8/blog/ap_20101009113016989.jpg?ib_____DmuPG8PR1
http://a367.yahoofs. ...
無條Link喎師兄!可否再出多次啊!

往事只能回味....

引用:
原帖由 性急仔 於 2011-3-18 01:24 PM 發表 查看引用來源

莫非大師忘記左校長首經典改編歌?:smile_30:

龍虎豹好睇,好睇,但係又好X貴
顏色美麗,圖片美麗,立體咁濟!
UNQUOTE
諗起?歌,有一句改成”自瀆後困惑而徬徨,………”有無師兄記得係邊首歌?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆