上一頁下一頁
發新話題

轉貼 ** 懷念鹹書時代 (全屬網上下載) @@ Update 資料在第 43 及 45 回帖

收藏  |  訂閱
45  18.7k

第一次睇嘅鹹書係"尤物",
係摷到老豆嘅
唔經唔覺都幾廿年前:smile_46:

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2011-3-18 10:43 PM 發表 查看引用來源

諗起?歌,有一句改成”自瀆後困惑而徬徨,………”有無師兄記得係邊首歌?

甄妮既東方之珠

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2011-3-18 12:54 PM 發表 查看引用來源

龍虎?十五蚊一本都唔算好貴!可以小心咁打!可以用好多次!

十五蚊???好後期呀,我由84年初出五蚊一本已經開始睇喇.

引用:
原帖由 jerrychansk 於 2011-3-19 04:09 AM 發表 查看引用來源
甄妮既東方之珠
Bingo!師兄果然係70後!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2011-3-18 05:56 PM 發表 查看引用來源
最記得讀書個陣幾個同學夾錢買不文集同蛇貓狗睇…後來有個同學仔發現阿 uncle 有睇花花公子仲俾佢摷到藏書處,發達啦,經常偷帶番黎傳閱,個陣對住呢D書真係打唔少機

老師真好彩.
小弟就得個"想"字:')

引用:
原帖由 嫖9里 於 2011-3-18 09:51 PM 發表 查看引用來源
而家d後生仔幸褔好多,只要隨便上鹹網,乜野國籍類型都可以任揀,唔駛籌錢買又唔需密密收藏,而且係movie添.........
咁又未必!
有時d野真係有付出(錢)係唔同既,
同埋一班人偷偷地去買同搵地方睇, 真係唸番都開心.

同意C-Hing樓上所言,始終與老死一齊睇鹹書覺得較有「質感」。
連帶果d鹹濕小說及乜乜夫人信箱,齋閱文字都可以鳩硬,後生仔真係精力無窮。

引用:
原帖由 嫖9里 於 2011-3-19 10:50 AM 發表 查看引用來源
同意C-Hing樓上所言,始終與老死一齊睇鹹書覺得較有「質感」。
連帶果d鹹濕小說及乜乜夫人信箱,齋閱文字都可以鳩硬,後生仔真係精力無窮。
仲精液無窮添!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2011-3-18 11:53 AM 發表 查看引用來源
最正我的心水係張美智!打機都唔小次!

I like her too.

都係閣樓中文版最正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆