上一頁下一頁
發新話題

做愛感到被愛 Part 2 (全文完)

收藏  |  訂閱
166  27.7k

引用:
原帖由 無政府118 於 2011-4-6 10:14 AM 發表 查看引用來源
幾時有新嘢睇吖:smile_o06::smile_o06::smile_o06::smile_o06:
D相好正好正好正...........:smile_o06::smile_o06::smile_o06:
唔出住喇,比我偷懶多一陣先喇:smile_30:

加油呀,你地大家好好溝通下究竟大家想點啦
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-4-6 12:46 AM 發表 查看引用來源
系啊,吾會做啦,無辦法

我同hb最近的約會好sweet啊。好開心同hb一齊。𧜏
引用:
原帖由 wcday 於 2011-4-7 02:31 AM 發表 查看引用來源
加油呀,你地大家好好溝通下究竟大家想點啦

系啊,我會等hb架,我同hb一起搭巴士,他模我,模到他自己射了。嘿,我無摸他,他都射左,其實他都好horny

Haha
引用:
原帖由 bcm 於 2011-4-6 11:07 AM 發表 查看引用來源

唔出住喇,比我偷懶多一陣先喇:smile_30:

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-4-8 05:59 PM 發表 查看引用來源
系啊,我會等hb架,我同hb一起搭巴士,他模我,模到他自己射了。嘿,我無摸他,他都射左,其實他都好horny

Haha

嘩,小公主真身一定係非常吸引,所以至會令hb摸下都射:smile_47:

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-4-8 05:59 PM 發表 查看引用來源

Haha

咁佢都真係好horny喎,定係公主真係好好摸, hehe

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-4-8 05:48 PM 發表 查看引用來源
我同hb最近的約會好sweet啊。好開心同hb一齊。𧜏

冇愛愛都咁sweet,真好

我又矮又無身材架。哈,hb系巴士指插我,又摸我波波,他就high到射了...Hehe
引用:
原帖由 bcm 於 2011-4-8 06:00 PM 發表 查看引用來源

嘩,小公主真身一定係非常吸引,所以至會令hb摸下都射:smile_47:

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-4-8 07:23 PM 發表 查看引用來源
我又矮又無身材架。哈,hb系巴士指插我,又摸我波波,他就high到射了...Hehe

你咁話自己GA:smile_24:
嘩,正呀,指插............SKILL高會好舒服架:smile_47:

如果hb吾系長期累,他一定喜歡同我愛愛
引用:
原帖由 jordon_leung 於 2011-4-8 06:00 PM 發表 查看引用來源

咁佢都真係好horny喎,定係公主真係好好摸, hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆