上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
50  72.7k

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-6 08:13 PM 發表 查看引用來源

Hb沒有老婆女有,他只有我...和大量工作,陪朋友家人和睡覺。

我同HB系情人知己。

woman in love :  荷蒙亂七八糟  !  !  !

妳愛hb到了一個可以任由他支配妳身体的情度嗎?

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-7 08:16 PM 發表 查看引用來源

當然未到啦。

點講呢,其實我好放心將自己交給HB,因為我知道他不會太離譜,例如吾會將我比其他人攪,吾會傷害我,吾會比我危險。甘我都願意任他擺佈。

但你甘問得,好似會有極端要求,例如好似o甘,就真系無可 ...

Sorry, 我一直對 "women in love" 的底線有好奇,Story of O,一個女人寫的故事也有類似的情節,

所以,用妳的例子來作一個測試一下,

很高與興,妳還是很 sensible  ! ! ! ! !

再 Sorry  囉  !

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-7 08:16 PM 發表 查看引用來源

當然未到啦。

. . . . . . .

為什么只是  "未到"  ?  ?

Do you mean "never will" and "forever no" ?
or
Just  "not yet (未到)"  ? ?

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-8 10:35 PM 發表 查看引用來源

我識他甘多年 . . .?.

佢同其他人講野都唔望 人既咩?

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-10 07:01 PM 發表 查看引用來源

HB六尺高。哈!肥肥地。越來越肥啊!Exactly幾多就無講,但就一定有六尺𧜏

近排重有冇調教佢做妳既主人呀?

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-12 01:34 AM 發表 查看引用來源

近排無ml,只係有口交下。我當然想調教hb做我主人啦,不過好難架勠

唔難,女性較善長語言表達,

只要找緊每個機會,輕輕一句便可讓他心領神會,甚或心存感激。

想當年,還是小男孩的時候,較我長兩歲的女友,一句 說話,便令我放開胆子,蹂躪她的身體。

她得到了快樂時,我也從此打開一個前所未有的快樂之門, 哈 哈 !

唉,打到 E 度,先至知道自己原來好悶,算了吧,

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-18 08:57 PM 發表 查看引用來源

哈哈,就算我走了,他都未必掛住我

走吧,

第一次見妳提起佢無commitment,我就已經想叫妳走,

不過唔係太熟唔好意思講。

佢只不過想用盡妳,

FOC 妳懂嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆