上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
565  72.6k

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 04:38 PM 發表 查看引用來源

我好難努力,我說想要,HB就會嘆氣
又話他的感冒未好等等。HB一個月比一次我已經係恩賜
最近兩個多月才一次,
但最近我們見們總會有口交
我有吸曬HB的精精,做好本分
千其唔好同佢講妳要,咁會比好大壓力佢。

錫下佢,含下佢,賴下佢,然後走去煮飯。

佢等緊你煮飯個陣時,就會好好回味,

佢如果走入黎,妳就同佢講,妳結婚個時己經簽左名字,一世任佢屌,

妳會全天候等佢使用。

佢自然就會對妳為所欲為啦!

女人對男人 愈順從、愈性奴,就愈能最後 掌控一切!

引用:
原帖由 X-M 於 2011-5-15 04:51 PM 發表 查看引用來源

千其唔好同佢講妳要,咁會比好大壓力佢。

錫下佢,含下佢,賴下佢,然後走去煮飯。

佢等緊你煮飯個陣時,就會好好回味,

佢如果走入黎,妳就同佢講,妳結婚個時己經簽左名字,一世任佢屌,

妳會全天 ...
我同HB都未結婚.......我亦無機會煮飯比他食。
我同HB都係普通拍拖,行街看電影吃飯,
甘我仲點可以引誘他?
你教下我啦....:smile_39:

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 05:07 PM 發表 查看引用來源

我同HB都未結婚.......我亦無機會煮飯比他食。
我同HB都係普通拍拖,行街看電影吃飯,
甘我仲點可以引誘他?
你教下我啦....:smile_39:
重 點 是 唔 比 壓 力 佢 。

見面就 激錫下佢,含下佢,賴下佢,好似要攪既時候 走去就做第 D 野。

例如 去排隊買非,起身行幾步。

等佢冷靜時 好好回味,

佢如果走入黎,妳就同佢講,你跟得佢,就預左一世比佢屌,

妳會全天候等佢使用。

佢自然就會對妳為所欲為啦!

佢愈 性狂野, 妳就愈說 假太空的 性奴話語

女人對男人 愈順從、愈性奴,就愈能最後 掌控一切!

佢就會日頭 發狂做工 搵錢, 晚上就狂屌你。

呵呵,妳就係幸福人妻一個 囉 !

引用:
原帖由 X-M 於 2011-5-15 05:19 PM 發表 查看引用來源

重 點 是 唔 比 壓 力 佢 。

見面就 激錫下佢,含下佢,賴下佢,好似要攪既時候 走去就做第 D 野。

例如 去排隊買非,起身行幾步。

等佢冷靜時 好好回味,

佢如果走入黎,妳就同佢講,你跟得佢,就 ...
HB都無話娶我....
我同他去的地方都大庭廣衆。。點引誘他

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 05:30 PM 發表 查看引用來源

HB都無話娶我....
我同他去的地方都大庭廣衆。。點引誘他
sorry,要出去啦
今晚見!

引用:
原帖由 X-M 於 2011-5-15 05:32 PM 發表 查看引用來源

sorry,要出去啦
今晚見!
good night...

i m waiting for HB

支持下你先~~~~~~~~

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-5-15 05:46 PM 發表 查看引用來源
支持下你先~~~~~~~~
多謝支持阿,記得推薦阿

無咩反應,甘我仲寫吾寫大戰那part好呢...:smile_41:

little_princess...超like皇上與妃子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆