上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
565  72.7k

黎黎去去都係依D,好悶

我令大家失望了,我無打算立刻離開hb,我會去識其他男仔,之後才離開hb。

我真的很喜歡他,不捨得他,但我不能不為自己打算。hb從來都無叫過我老婆仔,就連叫我個名都無。甜言蜜語就更加無。

有時候真的覺得他是個皇帝,令我又愛又怕。我就連吻他的主動權都沒有,只有他想的時候,我們才可以French kiss。否則我只可以蜻蜓點水的吻他一下。

昨晚我告訴了他我的感受,他不寵幸我令我好難受,覺得自己好賤,送上門都沒人要。他應該知道我心情了,希望他會好好對我。

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-17 03:19 AM 發表 查看引用來源
我令大家失望了,我無打算立刻離開hb,我會去識其他男仔,之後才離開hb。

我真的很喜歡他,不捨得他,但我不能不為自己打算。hb從來都無叫過我老婆仔,就連叫我個名都無。甜言蜜語就更加無。

有時候真的覺得他 ...
仲有本皇:smile_o12:

如果係真的,我也祝福你。
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-17 03:19 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 bcm 於 2011-7-16 07:15 PM 發表 查看引用來源
一見到呢d人就嬲嬲地

其實大約一年前我地都好似同公主講過,但佢太愛hb...
其實一段關係連最基本既尊重都無,咁就...
旁觀者清,有時當局者要退後一步看,諗清楚大家既關係值唔值得自己繼續...

呢樣真,我地雖然心痛公主比hb冷待,但如她接受得來,旁人只可提醒,看來公主也有點清醒,知道左某一些事實。無謂浪費青春等一隻無腳雀仔,找到好的就飛左佢啦
引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-7-17 11:11 AM 發表 查看引用來源
其實大約一年前我地都好似同公主講過,但佢太愛hb...
其實一段關係連最基本既尊重都無,咁就...
旁觀者清,有時當局者要退後一步看,諗清楚大家既關係值唔值得自己繼續...

引用:
原帖由 bcm 於 2011-7-17 11:20 AM 發表 查看引用來源
呢樣真,我地雖然心痛公主比hb冷待,但如她接受得來,旁人只可提醒,看來公主也有點清醒,知道左某一些事實。無謂浪費青春等一隻無腳雀仔,找到好的就飛左佢啦

係呀!旁人講左都要佢自己識醒覺,被皇帝寵愛都會有甜言蜜語,但...唔多說啦,咁大個人要識諗要愛自己!

一個女人,如要委曲至此,也是那個男人太自私同漠視人地感受,他已忘了自己該是提供溫暖膊頭讓人依靠的大丈夫,而是只會吸取別人的愛,事後又愛理不理不肯付出的小人。
引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-7-17 11:29 AM 發表 查看引用來源
係呀!旁人講左都要佢自己識醒覺,被皇帝寵愛都會有甜言蜜語,但...唔多說啦,咁大個人要識諗要愛自己!

引用:
原帖由 bcm 於 2011-7-17 11:40 AM 發表 查看引用來源
一個女人,如要委曲至此,也是那個男人太自私同漠視人地感受,他已忘了自己該是提供溫暖膊頭讓人依靠的大丈夫,而是只會吸取別人的愛,事後又愛理不理不肯付出的小人。

http://i1.hk/d/images/r10/mobile.j ...
如果有一個咁既人對我,我一早鏟佢去大西洋...

引用:

公主,曾經我有過一段與你極相似嘅感情,曾經亦好似你甘諗,明知要離開,可惜拖拖拉拉年幾!
話就話出去識其他男仔離開佢,但每一次有其他男仔埋身都say no,因為對佢仲有盼望,仲會將自己不滿同想要嘅講出來,希望佢會改!
直至我學識漸漸唔聯絡,唔在乎,唔再表達自己需要,先真正做到讓其他男仔埋身!
最後俾我識到mid,我而家先明咩叫幸福!
PS根據我自己嘅經驗,佢對我只可以話錫,而唔係愛!
佢係愛佢自己多好多!
祝你幸福快樂!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆