上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
565  72.7k

好多謝你地關心我,我知道點處理啦。我會找別人。

其實吾怪得hb,一開始他已經告訴我他喜歡單身。他一向都系甘。無變過架,只系我要求多了。

Hb都錫我的,只是無甜言蜜語。他見到我想哭,有錫我額頭的。

公主請妳唔好常常折磨自己,多留意其他關心妳的人吧!以妳的條件要找個好男仔一點也不難的!

引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-7-17 11:29 AM 發表 查看引用來源
係呀!旁人講左都要佢自己識醒覺,被皇帝寵愛都會有甜言蜜語,但...唔多說啦,咁大個人要識諗要愛自己!
忠言幾時都係逆耳.:smile_o03:

你地講得好有道理,我找到bf就會離開hb...

今日hb同我講電話沒有晦氣了,被我投訴後有進步
引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-7-17 11:43 PM 發表 查看引用來源

little princess心意已決?:smile_o10:

當然我不會隨便接受一個bf...要我喜歡的才行!
引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-7-18 01:08 AM 發表 查看引用來源
little princess心意已決?:smile_o10:

引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-7-17 11:43 PM 發表 查看引用來源

咁就要係適當既時候講,咁就會一下被人搞醒!

Anyway 公主,我支持您,但您一定唔可以委屈自己,知道嗎!

送給公主,了解一下歌詞,睇下可唔可以俾到動力或支持公主嘅選擇!

翻著我們的照片 想念若隱若現
去年的冬天 我們笑得很甜
看著妳哭泣的臉 對著我說再見
來不及聽見 妳已走得很遠

也許妳已經放棄我
也許已經很難回頭
我知道是自己錯過
請再給我一個理由說妳不愛我

就算是我不懂 能不能原諒我
請不要把分手當作妳的請求
我知道堅持要走 是妳受傷的藉口
請妳回頭 我會陪妳一直走到最後

就算沒有結果 我也能夠承受
我知道妳的痛 是我給的承諾
妳說給過我縱容 沉默是因為包容
如果要走 請妳記得我

REPEAT ALL ONCE

如果難過 請妳忘了我

哈哈,就算我走了,他都未必掛住我
引用:
原帖由 3mid 於 2011-7-18 10:45 AM 發表 查看引用來源
送給公主,了解一下歌詞,睇下可唔可以俾到動力或支持公主嘅選擇!

翻著我們的照片 想念若隱若現
去年的冬天 我們笑得很甜
看著妳哭泣的臉 對著我說再見
來不及聽見 妳已走得很遠

也許妳已經放棄 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆