上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
565  72.7k

公主~~~ 其實睇你POST都差不多有1年LA~~
你真係要為下自己舖定後路呀
唔可幾再俾男人"食"住你
希望...妳真係可以立定主意離開時
佢忽然又會對你著緊番啦

我會找後路的,我知道他不能給我甚麼。
引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2011-7-18 09:43 PM 發表 查看引用來源
公主~~~ 其實睇你POST都差不多有1年LA~~
你真係要為下自己舖定後路呀
唔可幾再俾男人"食"住你
希望...妳真係可以立定主意離開時
佢忽然又會對你著緊番啦

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-19 00:03 發表 查看引用來源
我會找後路的,我知道他不能給我甚麼。

咁就岩啦
始終女人唔同男人
女人真係唔可以投資太多落去一d"沒有回報ge東西"度架 (even係"少少回報"都甘心命抵)
相反~~~男人真係可以係任何一個age都可以作出不同分散ge資  :smile_42: :smile_42:

認真一句~~~~唔好俾一個男人這樣的"keep"住自己呀

引用:
原帖由 惡女b水 於 2011-7-19 12:11 AM 發表 查看引用來源

咁就岩啦
始終女人唔同男人
女人真係唔可以投資太多落去一d"沒有回報ge東西"度架 (even係"少少回報"都甘心命抵)
相反~~~男人真係可以係任何一個age都可以作出不同分散ge資  :smile_42: :smile_42:

認真一 ...
有口的見地,好似青姐上身:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-7-19 00:25 發表 查看引用來源

有口的見地,好似青姐上身:smile_34: :smile_34:
青姐係乜水???????????????????

胡孟青.:smile_o08:

她經常於節目中直斥觀眾買股前沒有做好功課,經典金句包括
「你玩股,股玩你!」:smile_o02: :smile_o02:
「風大起上黎,垃圾都吹得起」:smile_o11: :smile_o11:
「無人會同情執意火中取栗嘅清兵」:smile_o12: :smile_o12:

U are a fan of her?:smile_40:
隻脾幼左口的喎,真係風大口的都吹得你起:smile_o11:

haha,好好笑
引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-7-19 12:25 AM 發表 查看引用來源

支持你:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆