上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
565  72.7k

good job................

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-18 08:57 PM 發表 查看引用來源

哈哈,就算我走了,他都未必掛住我

走吧,

第一次見妳提起佢無commitment,我就已經想叫妳走,

不過唔係太熟唔好意思講。

佢只不過想用盡妳,

FOC 妳懂嗎?

What is foc?? I will leave him eventually. I wish to find as bf ASAP ...
引用:
原帖由 X-M 於 2011-7-21 05:51 PM 發表 查看引用來源

走吧,

第一次見妳提起佢無commitment,我就已經想已妳走,

不過唔係太熟唔好意思講。

佢只不過想用盡妳,

FOC 妳懂嗎?

asap呢四個字可以挑戰你pm volume.:smile_o01:

No la.. 一向無咩pm
引用:
原帖由 Ashiriel 於 2011-7-21 11:34 PM 發表 查看引用來源
asap呢四個字可以挑戰你pm volume.:smile_o01:

公主從此不一樣.:smile_o01:
take it easy.:smile_o13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-21 11:19 PM 發表 查看引用來源

What is foc?? I will leave him eventually. I wish to find as bf ASAP ...

FOC => free of charge

明知妳9成9係俾佢玩緊,但我仍教妳如何委身侍候他,想起都有點內疚。 Sorry 囉 !

不要等 "eventually" 了,要走就即起錨吧,

這男人會有好多 可以令妳繼續留下 為他提供性服務的方法,

妳鍾意他,所以妳沒什麼抵抗力,

但他不愛妳,所以可以很冷靜,很自私地想出 很多的方法 tum 妳。

好自為之 !

希望妳明天會更好。

Hb好少同我做架,吾系因為性留住我,他跟本吾需要性。我好多謝hb陪我就真,我好空虛。
引用:
原帖由 X-M 於 2011-7-22 04:42 AM 發表 查看引用來源

FOC => free of charge

明知妳9成9係俾佢玩緊,但我仍教妳如何委身侍候他,想起都有點內疚。 Sorry 囉 !

不要等 "eventually" 了,要走就即起錨吧,

這男人會有好多 可以令妳繼續留下 為他提供性服務的 ...

Before I sleep, I would like to say good night to everyone ....night night everybody

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-22 11:40 PM 發表 查看引用來源
Hb好少同我做架,吾系因為性留住我,他跟本吾需要性。我好多謝hb陪我就真,我好空虛。

我都可以陪你:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆