上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
565  72.6k

我覺得hb似皇上,皇子會溫柔一點麻
引用:
原帖由 antonton 於 2011-5-16 11:58 PM 發表 查看引用來源
個主題應該叫"我的王子" 呢~~

支持下小公主先, 好耐冇見啦, 你好嗎?

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-16 06:34 PM 發表 查看引用來源
I will try it next time.. But that would be 1 or 2 months later

Hb is afraid if cold.. He does not take off his t shirt ga...

提醒一下:

男的衣著整齊,女的裸體,更有皇上妃嬪 feel !

呵 呵 !

support,,, 繼續..

我普通啦,同hb一般,他吾想有commitment .. 你呢,想看你的post..
引用:
原帖由 SexDevil 於 2011-5-17 01:13 AM 發表 查看引用來源
支持下小公主先, 好耐冇見啦, 你好嗎?

Hb身上有疤痕,又怕凍,所以他不會脫他的白色底衫。我就通常裸體或穿性感透明foreplay裙
你呢?你好像有很多經驗,幾時分享下
引用:
原帖由 X-M 於 2011-5-17 02:49 AM 發表 查看引用來源

提醒一下:

男的衣著整齊,女的裸體,更有皇上妃嬪 feel !

呵 呵 !

Thx for ur support
引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2011-5-17 07:52 AM 發表 查看引用來源
support,,, 繼續..

公主多唔多foreplay 裙呀?

我有一件hot pink,一件pink,一件黑色,一件炮紋,一條女傭裙。粉紅色的不會再穿。hb討厭粉紅色喔。
引用:
原帖由 jordon_leung 於 2011-5-17 09:13 AM 發表 查看引用來源
公主多唔多foreplay 裙呀?

公主係咪每次同HB去街都會帶一套呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆