上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
50  72.6k

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 03:32 PM 發表 查看引用來源

之後HB就坐左係沙發,我就跪在地上,一手握住小HB,而小嘴就向蛋蛋進攻,不過吾知道係咪我做得吾夠好,HB好快就要我含,叫我爬在床上,我只好乖乖依照HB的意思照做.........
跪在地上背後有塊企鏡仲更加 high,

皇上可以睇哂妃妃既

腳板、patpat、背脊,成個靚靚身形,

一定會屌得妳重 high D!

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 04:07 PM 發表 查看引用來源

幫人upload相?我都係覺得upload相麻煩,所以無post相。哈哈
二來我真係無身材,無野好post....
女人有冇身裁唔係由女人自己講既,

係由用家講既,

呈唔怕show出黎睇下喎!

包你大把 c hing 讚!

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 04:10 PM 發表 查看引用來源

Too bad the mirror is not down to the floor. My lord can see me partly only.
奴相不單要做到,

還要看得見做到。

e 件架生少不了!

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 04:16 PM 發表 查看引用來源

少少肥,又吾高,又無大波波,有自己知明...
HB都無讚過我.....
用家受得落 就即係欣賞啦,

好多男人都係 悶聲發大財 架 。

試下,妳就知,

大力左? 耐左? 激左?

你妹妹會 feel 到!

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 04:29 PM 發表 查看引用來源

.........HB好少同我做的 ................
咁妳就要努啦!

唔好徙左 D 青春,

吸哂皇上既精係妃子既本份。

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 04:38 PM 發表 查看引用來源

我好難努力,我說想要,HB就會嘆氣
又話他的感冒未好等等。HB一個月比一次我已經係恩賜
最近兩個多月才一次,
但最近我們見們總會有口交
我有吸曬HB的精精,做好本分
千其唔好同佢講妳要,咁會比好大壓力佢。

錫下佢,含下佢,賴下佢,然後走去煮飯。

佢等緊你煮飯個陣時,就會好好回味,

佢如果走入黎,妳就同佢講,妳結婚個時己經簽左名字,一世任佢屌,

妳會全天候等佢使用。

佢自然就會對妳為所欲為啦!

女人對男人 愈順從、愈性奴,就愈能最後 掌控一切!

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 05:07 PM 發表 查看引用來源

我同HB都未結婚.......我亦無機會煮飯比他食。
我同HB都係普通拍拖,行街看電影吃飯,
甘我仲點可以引誘他?
你教下我啦....:smile_39:
重 點 是 唔 比 壓 力 佢 。

見面就 激錫下佢,含下佢,賴下佢,好似要攪既時候 走去就做第 D 野。

例如 去排隊買非,起身行幾步。

等佢冷靜時 好好回味,

佢如果走入黎,妳就同佢講,你跟得佢,就預左一世比佢屌,

妳會全天候等佢使用。

佢自然就會對妳為所欲為啦!

佢愈 性狂野, 妳就愈說 假太空的 性奴話語

女人對男人 愈順從、愈性奴,就愈能最後 掌控一切!

佢就會日頭 發狂做工 搵錢, 晚上就狂屌你。

呵呵,妳就係幸福人妻一個 囉 !

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 05:30 PM 發表 查看引用來源

HB都無話娶我....
我同他去的地方都大庭廣衆。。點引誘他
sorry,要出去啦
今晚見!

回覆 41# 的帖子

just said to him

i am yours. i will die if you forsake me.
i will do whatever you order me to do.
pls treat me as your slave.

Then he will not be able to escape from you.
ha ha, you are a devail!

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 11:48 PM 發表 查看引用來源

HB is not that into "master" relationship i think. You can say the above easily in english..but how can i say it in chinese? I feel embrassas.. also, i think timing is important too. When should ...
yes,  after  ml ,  say  it  while  you  are  resting  your  head  on  his  chest,  licking  and  kissing  his  nipples.
Say  it  softly,  do  not  laught
No  need  to  look  in  to  his  eyes.  Say  it  just  like  a  little  child  speak  to  a  flower.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆