上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
67  72.8k

你今日洗吾洗陪佢?我都就出街了
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-26 11:02 AM 發表 查看引用來源
HB都知道我好錫他,我估他對我都一樣,我估我知道原因他要卻步

冇野丫麻??
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-26 11:03 PM 發表 查看引用來源
hb進步左,他開始識得話掛住我𧜏.今日陪hb看跌打。他昨日踢波整親

佢成個炒落地呀?
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-6-30 10:11 PM 發表 查看引用來源
手腕腫了,手臂刷傷了。

其實,有冇認真同佢傾佢嘅態度問題?有時單方面忍同就,絕對係令段感情終結嘅導火線。
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-10 11:45 PM 發表 查看引用來源
今晚我好吾開心。我只需要HB極少的愛和關心,點解我甘令HB討厭... 點解他總係對我甘晦氣睷

你係佢肚裡面條蟲咩?點知阿大哥佢幾時頭痛呀@@
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-13 08:42 AM 發表 查看引用來源
Hb說他無罵我,他頭痛窩。他好似吾耐煩,吾想講電話

真係咁既,以後唔打比佢,SMS,what's app 都免了,由佢自然流失,佢鐘意玩性格,自己玩飽佢啦,何苦要踐踏一個愛自己嘅人?
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-13 11:14 PM 發表 查看引用來源
他多數係電話對我都晦氣噡

佢梗係吾會自己開口啦,有個人無條件等我,我都吾會比佢走啦,不過佢自己走又例外,所以你離開hb我覺得佢未必會留你
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-14 12:10 AM 發表 查看引用來源
我覺得吾會,他依然定時見我,出街對我都ok...不過就吾同我ml... 電話比較晦氣...他吾要ml,但想我bj

我同阿mid一樣見解,你就算最終要揀佢,我都支持你,但你要錫自己,將自己地位升返高d,吾做令自己委屈嘅事,例如佢同你講電話晦氣,你就的起心肝以後咪鬼搵佢,次次打親去由要受氣,慳d啦叫佢,依個世上冇人應份受佢氣架,吾舒服吾想講,一句禮貌d or sweet d講”老婆仔sorry我吾舒服想訓下”就搞掂了!

Sorry公主可能我勞氣左,但我非常睇吾過眼hb咁樣哈你!!記住呀,談戀愛要甜蜜,同要談一埸值得嘅戀愛,知嗎?

祝幸福!!
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-7-16 12:43 AM 發表 查看引用來源

其實我有了決定,我無可能一世甘等HB。

唉,其實我都明女人係戀愛時,係包容力好強,我自己都係,但苦心經營,冇回報都算了,仲要咁受氣法,佢仲有冇自私d添呀?
引用:
原帖由 3mid 於 2011-7-16 11:58 AM 發表 查看引用來源

B豬其實唔算勞氣(個人認為),出於”愛之深”,大家真心關懷公主,我相信公主係知道的,感受到的,更何況作為朋友一定為朋友著想,真心說話一定坦白講出嚟希望對方明白!因為我哋大家都愛公主!

...

係真架^_^
引用:
原帖由 Vantofler 於 2011-7-16 12:13 PM 發表 查看引用來源

呢句好arm~!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆