上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
253  72.8k

好難會有人吾拒絕窩。點會甘徐便。
引用:
原帖由 gum717 於 2011-5-19 08:28 AM 發表 查看引用來源

我又一次比人拒絕..:smile_24:

系啊,我同hb2008年已經一齊,真的快樂不知時日過
引用:
原帖由 bcm 於 2011-5-19 11:11 AM 發表 查看引用來源
小公主同hb好似都糸一齊好耐,我記得我岩岩出帖糸08年,無耐就見到你的帖,不知有冇記錯。

原來轉眼間我們已愛著自己男人甘耐lu

我同hb放工後一起乘巴士去吃返。等巴士的時候他已經很cool. 我只好抬頭望住hb。之後上巴士,我們選擇車尾位置。我當然很爹地挨住hb...hb就無問過我就伸手入衣服內摸我波波。我細細聲地在他耳邊說我是他的。

後來車上越來越少人,他更摸我妹妹,仲用手指插插。我用力地找實他的手臂,細聲呻吟。之後車尾附近的人都下了車,所以hb就解開褲頭,讓小hb出來。我替他口口,又舔又絕。但hb吾比我用手。

Hb今次好似主人,他問我好吾好味。哈,他第一次甘問。直到他就射,他命令我用手,快d,大力d...最後在我口中發射。我仲替他舔得乾乾淨淨。事後我問他要不要tissue,他說吾需要了,因為我已經舔乾淨。hb仲惜了我額頭一下獎勵我。好開心
引用:
原帖由 X-M 於 2011-5-19 04:29 PM 發表 查看引用來源

嘩,咁都得,可唔可以講詳細D?

男人愈冇 Commitment, 女人就愈 commit,唉!

Hb接埋個bra塞入我口啊。好high
引用:
原帖由 chiuhin 於 2011-5-19 11:43 AM 發表 查看引用來源
有時吾俾partner 出聲都幾high!

見佢想scream 但又出吾到聲尓

Thx for your support
引用:
原帖由 ping_tsw 於 2011-5-19 05:10 PM 發表 查看引用來源
support,,, 繼續支持小公主:smile_35: .

Thank you very much
引用:
原帖由 hellohayman 於 2011-5-19 05:19 PM 發表 查看引用來源
i support

事後我仲細細聲系hb耳邊講...我系你的小奴遞
引用:
原帖由 bcm 於 2011-5-19 08:06 PM 發表 查看引用來源
支持小公主口爆report

我無相架。哈哈
引用:
原帖由 NPGG 於 2011-5-19 08:50 PM 發表 查看引用來源

大家都有看
更期待公主相呀

甘吾好......
引用:
原帖由 tommyhappy 於 2011-5-19 10:23 PM 發表 查看引用來源

拎你條under 塞住你個口仲好...:smile_o06:

收工,遲d傾...
引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-19 10:36 PM 發表 查看引用來源
甘吾好......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆