上一頁下一頁
發新話題

沙咀之友~~有D野講下(影相問題,精華~)

收藏  |  訂閱
147  18.7k

沙咀之友~~有D野講下(影相問題,精華~)

近期去玩真係好難影相,所以我會又今天開始把我所有報告都會有閱讀權限

唔係自私係保障自己同巴打一齊去玩得開心同安全,唔想俾D無聊人睇完報告講俾D女女知?

所以希望D巴打睇完就唔好出聲話俾女女知呀?依家有相報告好難有架啦?:smile_15:

如果D無聊人睇到請收下把ロ,D女唔會俾著數你架

in addition: #6 帖.. 講得有 point~

雖然我並非100%支持此實施,好壞參半:smile_35::smile_35:!!
由於我地出帖行動組(特別係有相有片果種)出帖最大目的都係想同各志同道合嘅巴打們分享一下,與衆同樂!!
但又監於一d攪事份子專門攪破壞,我之前都講過我依家四處都比囡囡通輯:'):'),什至未見過嘅囡囡都知道post上網哩一回事!!加上由於大家都有家庭,事業,親朋好友萬一比佢地知道收到風仲大獲!!所以有見及此,迫於無耐配合沙兄哩個雖然唔係十全十美嘅做法:smile_13::smile_13:!!我已經將我所有嘅帖set左權限保障自己!!
其實亦考慮到權限亦係回帖所獲得,所以變相故勵各巴打們回帖支持,亦係正面嘅!!因為我地出帖冇名冇利只在乎一d小小回應什至認同而已:smile_24::smile_24:!!
還有最受罪係一d惡意批評,什至粗言相對!!我出帖啫,意見我十分接納,但唔洗少老母啫!!此等行徑大多亦為新手所為,所以只有實行冇辦法中嘅辦法~~

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 073131p://555 07:13 AM 發表
近期去玩真係好難影相,所以我會又今天開始把我所有報告都會有閱讀權限

唔係自私係保障自己同巴打一齊去玩得開心同安全,唔想俾D無聊人睇完報告講俾D女女知?

所以希望D巴打睇完就唔好出聲話俾女女知呀?依家 ...
可能o的多口傻仔
以為同女講o左
人o地感欣回報
送上家常小菜椰菜花
飯後水果大芒果
咁大佬飽完
細佬食埋最後晚餐

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2006-5-19 07:13 AM 發表

所以希望D巴打睇完就唔好出聲話俾女女知呀?依家 ...
支持沙兄做法
嚴打報串人

引用:
原帖由 keoy2178 於 2006-5-19 07:44 AM 發表
chinese pig!
c兄,你做咩野咁講呀
我唔係好明啵:smile_27::smile_27:

雖然我並非100%支持此實施,好壞參半:smile_35::smile_35:!!
由於我地出帖行動組(特別係有相有片果種)出帖最大目的都係想同各志同道合嘅巴打們分享一下,與衆同樂!!
但又監於一d攪事份子專門攪破壞,我之前都講過我依家四處都比囡囡通輯:'):'),什至未見過嘅囡囡都知道post上網哩一回事!!加上由於大家都有家庭,事業,親朋好友萬一比佢地知道收到風仲大獲!!所以有見及此,迫於無耐配合沙兄哩個雖然唔係十全十美嘅做法:smile_13::smile_13:!!我已經將我所有嘅帖set左權限保障自己!!
其實亦考慮到權限亦係回帖所獲得,所以變相故勵各巴打們回帖支持,亦係正面嘅!!因為我地出帖冇名冇利只在乎一d小小回應什至認同而已:smile_24::smile_24:!!
還有最受罪係一d惡意批評,什至粗言相對!!我出帖啫,意見我十分接納,但唔洗少老母啫!!此等行徑大多亦為新手所為,所以只有實行冇辦法中嘅辦法~~

引用:
原帖由 keoy2178 於 2006-5-19 07:44 AM 發表
chinese pig!
你唔能系中國人呀﹗
咪能系度講能埋D甘說話
我平時好少講粗口﹐不過唔能抵得你系度講D咁能野。

慘!噤我哋啲新手未冇咗好多好嘢睇。

沙兄, 我絕對支持你, 逢親有相的report我都會set 50!

引用:
原帖由 free_hkben 於 2006-5-19 08:07 AM 發表

英文又差
分析力又弱
以為識英,染金毛就係外國人
小朋友努力點增廣見聞
呢D咪無聊人囉?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆