上一頁下一頁
發新話題

[圖片] 142吹水地帶之第142回 - 開張大吉

收藏  |  訂閱
329  15.8k

行開陣,去搵埋自唱區歌唱比賽大會指定歌d伴奏先:smile_o07:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 08:23 PM 發表 查看引用來源
都係架,不過我最拿手係煲湯,覺得比煮"送"易得多:smile_40:
你間中會返來HK嗎?
正呀!我都好中意飲湯架!:smile_47:
一年返黎一次,因為香港人最多可留一年,要返一返黎先再過得去!

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 20:24 發表 查看引用來源
點解咁叫你既:smile_30:
老豆做落間士多 接手唔夠1年 打柴囉
始終唔夠超市平 根本冇得做:smile_o14:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 20:29 發表 查看引用來源
行開陣,去搵埋自唱區歌唱比賽大會指定歌d伴奏先:smile_o07:
轉頭再見  呀
仲未多謝小風
抽時間+分比我添 唔該哂:smile_o06:

引用:
原帖由 lanshing0119 於 2011-10-1 20:32 發表
正呀!我都好中意飲湯架!:smile_47:
一年返黎一次,因為香港人最多可留一年,要返一返黎先再過得去!
湯水我都係一般啦:smile_40:

引用:
原帖由 rogercarrie 於 2011-10-1 21:13 發表

老豆做落間士多 接手唔夠1年 打柴囉
始終唔夠超市平 根本冇得做:smile_o14:
超市五、六、日真係幾平,買指定數量飲品/食品又有野送:smile_13:

引用:
原帖由 rogercarrie 於 2011-10-1 21:16 發表

轉頭再見  呀
仲未多謝小風
抽時間+分比我添 唔該哂:smile_o06:
仲未整好D伴奏呀:smile_27:
小妹最鐘意加分,最討厭扣分:smile_43:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 10:44 PM 發表 查看引用來源
湯水我都係一般啦:smile_40:
我成日出街飲燉湯!:smile_40:

引用:
原帖由 lanshing0119 於 2011-10-1 22:53 發表
我成日出街飲燉湯!:smile_40:
學下自己煲嘛:smile_40:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 10:55 PM 發表 查看引用來源
學下自己煲嘛:smile_40:
我飲就叻,要我自己煲,怕怕!:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆