上一頁下一頁
發新話題

[圖片] 142吹水地帶之第142回 - 開張大吉

收藏  |  訂閱
329  15.7k

引用:
原帖由 lanshing0119 於 2011-10-1 20:08 發表 查看引用來源
你好!我住系澳門!
記得返黎填6000表格:smile_38:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 08:09 PM 發表 查看引用來源
好少煮,平時媽媽煮的,返工就喺出面食,頭先落街食囉:smile_40:
喺嗰邊工作:smile_41:
你就好啦,有媽咪靚湯飲!:smile_o06:
都唔算系,因為我要照顧一個九十幾歲嘅老人家!

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 20:08 發表 查看引用來源
點稱呼呀? :smile_40:
叫嘜呢......諗諗先 好耐冇人問過依d問題:smile_34:

系呀系呀!:smile_o12:
引用:
原帖由 rogercarrie 於 2011-10-1 08:12 PM 發表 查看引用來源

記得返黎填6000表格:smile_38:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 20:09 發表 查看引用來源
好少煮,平時媽媽煮的,返工就喺出面食,頭先落街食囉:smile_40:
喺嗰邊工作:smile_41:
真幸福:smile_13:
舊屎係波版d人叫我"士多":smile_30: :smile_30:

小風你而家唔洗返工可以成日同我聊天!:smile_04:

引用:
原帖由 lanshing0119 於 2011-10-1 20:14 發表 查看引用來源
好考順 底讚:smile_o12:

引用:
原帖由 lanshing0119 於 2011-10-1 20:14 發表
都係架,不過我最拿手係煲湯,覺得比煮"送"易得多:smile_40:
你間中會返來HK嗎?

引用:
原帖由 rogercarrie 於 2011-10-1 20:16 發表

真幸福:smile_13:
舊屎係波版d人叫我"士多":smile_30: :smile_30:
點解咁叫你既:smile_30:

引用:
原帖由 lanshing0119 於 2011-10-1 20:18 發表
小風你而家唔洗返工可以成日同我聊天!:smile_04:
冇問題:smile_o13:
諗住抖返排再搵野做:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆