上一頁下一頁
發新話題

[圖片] 142吹水地帶之第142回 - 開張大吉

收藏  |  訂閱
61  15.7k

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 07:52 PM 發表 查看引用來源
今日未疴呀:smile_o05:
:smile_o04::smile_o04:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 07:52 PM 發表 查看引用來源
食左飯未呀:smile_o06:
未呀!咦今晚你地有煙花睇喎!:smile_o06:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 07:56 PM 發表 查看引用來源
老友,唔可以單用圖案表情嚟回post架:smile_o01:
知道!:smile_o03:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 07:57 PM 發表 查看引用來源
你幾點食晚飯架?
我冇睇呀:smile_40:
冇定架!:smile_o08:香港好似夜晚九點放呀!:smile_o10:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 08:02 PM 發表 查看引用來源
我好早食架,7點前開飯:smile_o06:
你唔喺hk住架:smile_41:
自己煮呀?:smile_o10:
我系澳門住架,但我系香港人!:smile_o13:

引用:
原帖由 rogercarrie 於 2011-10-1 08:07 PM 發表 查看引用來源

hello 豪鬼姣:smile_46:
你係咪住9龍 or 新界:smile_53:
你好!我住系澳門!

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 08:09 PM 發表 查看引用來源
好少煮,平時媽媽煮的,返工就喺出面食,頭先落街食囉:smile_40:
喺嗰邊工作:smile_41:
你就好啦,有媽咪靚湯飲!:smile_o06:
都唔算系,因為我要照顧一個九十幾歲嘅老人家!

系呀系呀!:smile_o12:
引用:
原帖由 rogercarrie 於 2011-10-1 08:12 PM 發表 查看引用來源

記得返黎填6000表格:smile_38:

小風你而家唔洗返工可以成日同我聊天!:smile_04:

引用:
原帖由 若風K 於 2011-10-1 08:23 PM 發表 查看引用來源
都係架,不過我最拿手係煲湯,覺得比煮"送"易得多:smile_40:
你間中會返來HK嗎?
正呀!我都好中意飲湯架!:smile_47:
一年返黎一次,因為香港人最多可留一年,要返一返黎先再過得去!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆