上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.4k

引用:
原帖由 leonjs2 於 2006-6-8 04:29 發表
想問下呢度點先可以加分呀?
出多dQQ相片回D有用的意見就可以了
我都是這樣一星就到二星了

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-8 10:44 發表

最容易ADD同食的QQ就係23以上, 佢地一般係想搵D年紀大D的男人!
師兄好內唔見妳 wo
昨晚去左邊呀

引用:
原帖由 TAKY1981 於 2006-6-8 14:09 發表
依家貼出黎既QQ女號碼都係向深圳同廣州地區~~靚唔靚就見人見至啦~
251943418  出住咁多先~~反應好再加~~
朋友唔好 so  出qq   no.呀
會減分嫁,問人原唔原之後 pm比佢會好d:smile_15:

引用:
原帖由 heith 於 2006-6-8 14:21 發表
我終於成功開到qq
不過我係hk人
so開繁體字既qq
點知好多人都add唔到
有冇c兄教路?
改好d個資料同名  等女加妳啦

引用:
原帖由 屯門仔仔 於 2006-6-8 18:28 發表
通常係玩 qq game 識 qq 定係係 chayroom 度識 d qq o架??
要大包圍嫁~~再唔係我似我咁開住個qq等人加

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-8 22:39 發表
各位好,我係一個新不過全部都係d人,依排無聊都試玩緊qq....唔知大家喜唔喜迎我一齊討論呢..呵:smile_15:
我就係交友中心寫左自己真野..22歲....話自己做文員...四千至八千一個月..
日日都係有十幾人加.,..17-22 ...
比啦~~~冇所謂嫁最多未轉號碼
大家的女女都唔同~~都好講緣份嫁~~~
有興趣大家等閒在這裡交流下呀:smile_15:

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-8 21:45 發表

我是2005版的
2005qq女頭像下有一個照相機的圖按一下就拍到嫁啦~~~:smile_15:

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 01:15 發表

本來諗住睇下有無d有無得食...點知就變左同d女只係係咁吹水:smile_27:
仲有add親我有唔少竟然係有仔的呢...
講事講係咪我set個年齡太細呢??:smile_27:
妳set幾大呀

引用:
原帖由 喜力 於 2006-6-9 01:15 發表
我今日第一次用qq玩cam
唔知點解佢睇我唔到
話我呃佢
冇理我
發多幾次 呀
有時係個  ser 有問題嫁

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 01:36 發表

唔駛煩, 有幾大SET幾大就冇錯!
但係咁可能到時會變左同人妻講野嫁啦 wo:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆