上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.4k

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 22:17 發表

你話呢???

緊係唔可以啦! 我都未食!
妳有得食咩~~~:smile_44:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 22:26 發表

有都益你先啦! :smile_15:
呵呵~~~~師兄真容氣~~~~
我而家攪個人妻中~~~明天去見~~:smile_15:

e個係之前post過的這個樣真係幾好

今天再次看.........:smile_42::smile_43:

引用:
原帖由 foc88 於 2006-6-5 23:49 發表

我pm左幾件俾你啦:smile_15:

如有好野記得益返小弟

ps: 好彩我走得快, 先至冇俾佢貪到
利害几害~~~~
在這裡先多謝妳

引用:
原帖由 牛腩3號 於 2006-6-6 07:18 發表
唔知點解呢期咁多扒add我,不過點都好啦,share一下,呢 d 相話比大家知,qq女都有好多係扒
南京學生---->澳門卡啦ok小姐---->bejing文員
http://i78.photobucket.com/albums/j82/azaz0082000/2006-05-26-05 ...
師兄第工個以前係我條女不過果時冇時間食~~都找佢好內了
佢酒量都幾好嫁~~~不過同佢玩內左覺得佢應該有個大陸老公(因為佢成日都話佢哥打佢)

引用:
原帖由 foc88 於 2006-6-5 23:49 發表

我pm左幾件俾你啦:smile_15:

如有好野記得益返小弟

ps: 好彩我走得快, 先至冇俾佢貪到
師兄看來我收唔到妳的  pm喔......

沙咀果個真係幾靚師兄妳用多少少力追啦~~~

引用:
原帖由 wonson 於 2006-6-6 22:28 發表

俾d hints 你啦佢心口有隻蝴蝶 佢叫佩佩
佩佩就好似做左1個月到
但都仲未有時間找佢因為而家我找o個個都幾靚女但仲未上過狢狢出黎做到而家做左一個星期啦....呵呵
兄弟有冇好介紹,有的話大家分享下:smile_15:

引用:
原帖由 wonson 於 2006-6-7 01:20 發表
板主唔好唔記得俾分我啊
我果d還等住佢加呢~~~
師兄我們一起等下吧~~~:smile_15:

引用:
原帖由 阿里菠菠 於 2006-6-7 01:28 發表
各位師兄你地好呀^^
細佬今日整左個qq黎玩下
有冇師兄可以彈d女俾我傾下又..玩好又好呀??唔該晒各師兄^^
pm左一個比妳啦
自己慢慢玩啦
不過記住唔好做25仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆