上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.3k

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-4 01:30 AM 發表

俾10蚊月費就可以了! :smile_15:
我夠知要10蚊月費,我係問有咩辦法可以交費呀:smile_27:
事關qq的交費方法,全部係俾大陸人用的

引用:
原帖由 ngalberthk 於 2006-6-4 01:42 發表

我夠知要10蚊月費,我係問有咩辦法可以交費呀:smile_27:
事關qq的交費方法,全部係俾大陸人用的
你又唔講清楚, 點知你問咩呀!

仲有, 問野就唔該客氣D啦!

知都唔話俾你聽!

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-4 02:06 發表

你又唔講清楚, 點知你問咩呀!

仲有, 問野就唔該客氣D啦!

知都唔話俾你聽!
我想問...
如果升左高級用戶...
功能上有咩唔同? :smile_41:
有冇師兄幫忙解答?? :smile_13:

引用:
原帖由 甜筒華 於 2006-6-4 02:11 發表

我想問...
如果升左高級用戶...
功能上有咩唔同? :smile_41:
有冇師兄幫忙解答?? :smile_13:
高級會員分好多種, 有d可以存相, 有d可以喺QQ交友中心睇到QQ女的詳細資料, 包括相簿同埋最重要的聯絡方法!

我諗大家最想要的就係第二種!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-2 12:48 AM 發表

我家的電腦 ip 拿q號拿太多它現在不給我了:')
要去網吧先可以再伸請
既....:smile_13: 我都想要一個qq 號碼
C 兄..可以幫一幫我申請嗎...thank u...:smile_40:

引用:
原帖由 ngalberthk 於 2006-6-3 06:40 PM 發表
我都想成為高級會員,但係沒辦法付費,可以怎麼付啊
咁都叫唔清楚?我都講明話沒辦法付費,言下之意我已經知道要付費啦,你的答案似玩野多過真係答,所以我至咁回應。
如果你真心回答的,講聲唔好意思,你可以話我唔夠客氣,但你自己的確無睇清楚問題!

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-4 02:15 AM 發表

高級會員分好多種, 有d可以存相, 有d可以喺QQ交友中心睇到QQ女的詳細資料, 包括相簿同埋最重要的聯絡方法!

我諗大家最想要的就係第二種!
C兄,我好很想知呀,唔該話我知要點做好吗

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-2 08:52 AM 發表
致: QQ3246106的師兄

你咪以為自己好叻, 我話有QQ仔ADD我就一定係你啦! 我日日都有QQ女QQ仔ADD我, 而家係你要我講出黎!
CFP兄﹐我ADD你得唔得呀?:lol

引用:
原帖由 wataru 於 2006-6-4 11:46 發表

CFP兄﹐我ADD你得唔得呀?
緊係可以啦, 收PM!

引用:
原帖由 vincentwong2005 於 2006-6-4 13:18 發表

想知道就按此處
你個死廣告佬呀! 宣傳其他論壇????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆