上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.3k

想請問各巴打咁即係點先可以付費?有乜方法??    唉..真係比$$佢地都咁煩

引用:
原帖由 suko3368 於 2006-6-2 02:58 PM 發表
hi.q q.com
大家去d個試下申請qq呀
試過去呢度都係唔得 :smile_39:, 想問各位大大仲有咩方法可以申請到 QQ account, thanks !!:smile_13:

返大陸網吧申請,包店

引用:
原帖由 kei210 於 2006-6-4 03:17 發表

既....:smile_13: 我都想要一個qq 號碼
C 兄..可以幫一幫我申請嗎...thank u...:smile_40:
我比我另一個號妳  妳自己改 pw啦
收 pm

有見近段時間多左師巳門問qq的事現在我先講講妳地知下有咩唔明先再問;QQ有好多種方式來收各位的錢的,
第一種~~~QQ靚號碼或者6位號碼  應該係10元一個月
第二種~~~QQ交友中心升級高級會員~~做左高級會員有幾個好處
1~~~可以看到MM的長細資料,最重要當然係MM的QQ號啦
2~~~可以留高比MM,因為我地男性留言如果唔係高級會員的話係要比Q幣的好似係1-3個Q幣
3~~~我地可以直接同在線的QQ女直接對話
4~~~可以用到好多交友中心的公能,因為好多公能都係要收費的
第三種~~~Q幣(在QQ的所有公能Q幣係直接的當錢用,妳可以買QQ遊戲工具送比妳,妳右可以幫MM入Q幣等佢玩下野)

QQ收費最好大家有張大陸卡,如果可以在香港也可以用到的大陸卡更好,因為可以在香港伸請
伸請方法係去QQ交友中心將自己升級咁佢會問妳大陸卡號,之後佢會SEND SMS比妳,收到之後就打入個網叫妳打的號碼(不是電話號碼係佢 SEND 比妳的SMS內的號碼)咁就完成左QQ交友中心升級為高級會員
另外靚Q號就要去騰訊官網看記住係QQ官網唔係交友中心
大家有咩唔明或者我打字那句唔明可以問我~~~~就咁先~~~:smile_13::smile_13::smile_13:

CFP兄近來有冇咩新目標呀~~~:smile_15:

IM NEW USE OF QQ.

I GOT A NEW NUMBER, BUT I CAN'T ADD PPL ON MY LIST.
ANYBODY CAN HELP ME.

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-4 23:42 發表
CFP兄近來有冇咩新目標呀~~~:smile_15:
入冊陪女友呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-2 10:02 AM 發表

一個前後做左20次左右~~~~~~~~~~~~~~
本來差點沉船點知條女舊男友死番來咁就玩完左
而家準備去吃水圍q女吃到就會出佈告
你都幾有心得架喎.. ~
記住出番個 report 啦..

請問..有無方法係see左個樣先再  add  d qq女架呢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆