上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.3k

please help

引用:
原帖由 kit0726 於 2006-6-5 01:26 發表
請問..有無方法係see左個樣先再  add  d qq女架呢??
有, Q Q 去交友中心搵 Q Q 女啦!

引用:
原帖由 dannychan911 於 2006-6-5 02:15 發表
I've got a QQ no.But the password has been changed by someone-else.And I can't get the password now.What should I do?
之前有冇去申請咩野密碼驗証呀? 有的話可以用E貓同T E N C E N T果邊聯絡拎返個PW, 冇的話師兄你要重新申請一個NO.喇!

引用:
原帖由 100millionhkd 於 2006-6-4 23:59 發表

IM NEW USE OF QQ.

I GOT A NEW NUMBER, BUT I CAN'T ADD PPL ON MY LIST.
ANYBODY CAN HELP ME.  
點樣ADD唔到呀?

有D係要驗証先可以ADD到架! 即係話佢睇完你D資料後, 覺得你係岩佢先會加你囉!

引用:
原帖由 dannychan911 於 2006-6-5 02:25 發表
So hard to get a new QQ no.
師兄, 慢慢俾心機申請啦!!!

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-4 01:22 AM 發表

似唔似吳倩蓮??
無人理我ga......:')

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:33 發表

無人理我ga......:')
幾好啵! 師兄食左未呀?:smile_15:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 02:34 AM 發表

幾好啵! 師兄食左未呀?:smile_15:
呢條女好耐之前識....不過無嘜心機溝qq女......:smile_35:

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:36 發表

呢條女好耐之前識....不過無嘜心機溝qq女......:smile_35:
點解唔去食咁浪費呀?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆