上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.3k

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-23 03:19 PM 發表
救命啊, 八兩金送上門.

恭喜師兄,,終於找到真正的住家少婦 look 既好野, 擺明一點撈味都冇  !!

:smile_38:                                        :smile_38:                                    :smile_38:

引用:
原帖由 澳門佬 於 2006-6-23 09:21 PM 發表

恭喜師兄,,終於找到真正的住家少婦 look 既好野, 擺明一點撈味都冇  !!

:smile_38:                                        :smile_38:                                    :smile_38:
點睇都無少婦look...    老婦look就真..

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-23 03:19 PM 發表
救命啊, 八兩金送上門.

呢d都真係極品...留番比你...
唔甘要

最近識 ge qq 女

請問我是qq普通會員,我有有兩個女仔qq no.
我點樣可以同佢地單對單對話?

引用:
原帖由 hsking 於 2006-6-23 22:20 發表
最近識 ge qq 女
好細個下 wo~~~~小心呀唔夠平食左好e出事嫁

引用:
原帖由 gtr775 於 2006-6-24 00:55 發表
請問我是qq普通會員,我有有兩個女仔qq no.
我點樣可以同佢地單對單對話?
有號碼未加佢做妳好友 lo
之後在妳qq list 的人象上面點佢兩下就可以開始同佢打字嫁啦:smile_44:

唉~~~同條女一人養一隻Q寵,而家發覺原來捉蟲入屎忽,個幾星期食九左我幾十個QB,:')

引用:
原帖由 wiselylee 於 2006-6-24 10:11 AM 發表
唉~~~同條女一人養一隻Q寵,而家發覺原來捉蟲入屎忽,個幾星期食九左我幾十個QB,:')
食到咁多既咩,點食:smile_14:

引用:
原帖由 wiselylee 於 2006-6-24 10:11 AM 發表
徒錢徒時間,你唔係同我地講你上qq只係為左同個qq妹玩養寵物呀?實戰d。有好多女係tum你波鐘架,自已拾生啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆