上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  66.3k

引用:
原帖由 阿諾Z 於 2006-6-27 03:10 AM 發表
我是QQ新手呀,目的梗係為溝QQ女,點樣先溝到多DQQ女?
我都想知點樣先溝到多DQQ女?

引用:
原帖由 kwaihungtam 於 2006-6-26 19:29 發表

因為小弟第一次用,真係有d唔明
想問一問如果識到個QQ,係講國語定廣東話
同埋在那兒會易d呢,傾計大堂...?
thanks so much,多謝你ge指導:smile_13:
你日 日都開住個qq 就會有小猫3,4隻加下妳嫁啦
妳最好就在qq交友中心果度放妳的相上去,在介紹果度打買自己個qq號碼比d女女知道下咁就機會大好多嫁啦

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-27 07:40 AM 發表

你日 日都開住個qq 就會有小猫3,4隻加下妳嫁啦
妳最好就在qq交友中心果度放妳的相上去,在介紹果度打買自己個qq號碼比d女女知道下咁就機會大好多嫁啦
我想知點申請個交友中心,係味要用q幣?

引用:
原帖由 曦霖 於 2006-6-27 10:49 發表

我想知點申請個交友中心,係味要用q幣?
我在yahoo  找尋 qq交友中心,之後開好自己的資料就好,不用給錢不用 q幣
給錢的是要成為 vip 的
而vip只是多了d工能就係可以看女女q號同留言比女咁就要每月比多10元

引用:
原帖由 victorhung 於 2006-6-26 08:50 AM 發表
Sorry呀!!各位師兄qq號申請多次都不能成功!!各位師兄知道什麼原因嗎
thank you
thank you
需要Q號可PM我及覆此文...還有數個在手...

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-27 11:20 AM 發表

我在yahoo  找尋 qq交友中心,之後開好自己的資料就好,不用給錢不用 q幣
而vip只是多了d工能就係可以看女女q號同留言比女咁就要每月比多10元
here ->
http://love.qq.cxm
但當然是.com

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-27 11:20 AM 發表

o~ thank you 師兄,qq囡囡~~我又黎啦~~~:smile_15:

這星期的~~~好的開始

我想問問我岩岩學玩QQ.但我裝左之後.我加唔都好友.有C兄可以教教我嗎 thank you

一天不能加太多好友的...我10位左右吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆