上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
113  66.3k

引用:
原帖由 dannychan911 於 2006-6-5 02:15 發表
I've got a QQ no.But the password has been changed by someone-else.And I can't get the password now.What should I do?
之前有冇去申請咩野密碼驗証呀? 有的話可以用E貓同T E N C E N T果邊聯絡拎返個PW, 冇的話師兄你要重新申請一個NO.喇!

引用:
原帖由 100millionhkd 於 2006-6-4 23:59 發表

IM NEW USE OF QQ.

I GOT A NEW NUMBER, BUT I CAN'T ADD PPL ON MY LIST.
ANYBODY CAN HELP ME.  
點樣ADD唔到呀?

有D係要驗証先可以ADD到架! 即係話佢睇完你D資料後, 覺得你係岩佢先會加你囉!

引用:
原帖由 dannychan911 於 2006-6-5 02:25 發表
So hard to get a new QQ no.
師兄, 慢慢俾心機申請啦!!!

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:33 發表

無人理我ga......:')
幾好啵! 師兄食左未呀?:smile_15:

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:36 發表

呢條女好耐之前識....不過無嘜心機溝qq女......:smile_35:
點解唔去食咁浪費呀?:smile_41:

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:48 發表

呢個好遠....唔係廣東的
無咁多位c兄咁好彩.......我識得果d都好似無得食gei..........唔知點解又無囡囡add我:'):')
在那呀? 我都唔係成日有近果D架!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 02:54 發表

唔係呀
係香港定大陸呀
香港正室兩個星期前由英國進修完返左香港!:')

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:52 發表

唔知重慶定四川......覺得好遠
好多年前玩QQ, 叫左個重慶QQ黎深圳玩! 你可以試下架!:smile_15:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 03:00 發表

ooo
我香港果d通常都會同佢講我工作有時要上大陸
右或者同佢講去按正骨
我尼個小弟真係唔敢亂黎!!! 因為好易衰架!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 03:06 發表

oooo咁我好師兄妳少少,因為我比香港個女飛左幾個月而家好爽中:smile_15:
有時候俾女友管下都係一種樂趣黎嘅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆