上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
113  66.3k

引用:
原帖由 mouseali 於 2006-6-5 08:31 發表
I have logged in to my qq but i can't add those girl.....
it keep saying server is busy ....fuck
每日只可加幾個架咋! 慢慢再試啦!

引用:
原帖由 issca3285 於 2006-6-5 12:47 發表
有無c兄可以教我點樣可以add多d qq女呀~
你喺自我介紹度話自己身家過千萬, 又係大老闆 / 高級行政人員 / 專業人士, 咁就有好多女add你架喇!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 17:22 發表

唔好意為師兄同妳玩,妳唔寫自己係專業人仕  d女都唔會點理妳
以本人來說做地盤電工就話自己係工程師就有錯嫁啦
反正喺網上虛擬世界, 唔需要事事認真!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 17:28 發表
冇錯CFP兄妳而家開始係未要休魚期啦
係呀, 就算有qq女add我都會俾自己友!!! 你要唔要呀?

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 17:48 發表

第二同第三個好正呀!!!

引用:
原帖由 hkcmkit 於 2006-6-5 17:51 發表
CFP兄

冇啦啦set左權限60既

入唔到去呀
因為某d原因, 所以暫時係咁做!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 17:58 發表

第二個冇得食:')這是我心中的痛
第工個係水圍應該可以食用前幾日打電話來同我講左一輪都幾引誘
不過都係小心D看清楚先好D~~~
令我最想食的係國航空姐! ↓

引用:
原帖由 艦長 於 2006-6-5 18:20 發表
我中意可愛0靚妹仔.....各brother有無介紹呀

琴晚既qq
之前有個得16歲的蒙古妹add我, 不過我冇理過佢!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-5 18:31 發表

好靚WO師兄
係邊個省嫁~~:smile_15:
會唔會係四川/重慶呢?

引用:
原帖由 艦長 於 2006-6-5 18:37 發表
錯晒.....廣州妹黎既

我要求唔高嫁,唔洗好靚
有師兄post幼齒版楊丞琳,果d咁既樣就岩我喇

我都係中意深圳qq多d
近丫馬..
廣州都遠喎.....
廣州我都識左兩個, 不過唔打算再貼相出黎, 費事d死pk25仔玩野!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆