上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.3k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2006-6-5 01:05 發表

你都幾有心得架喎.. ~
記住出番個 report 啦..
一點點而已~~下次有時間出report

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:33 發表

無人理我ga......:')
咩事????????????????????

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 02:37 發表

點解唔去食咁浪費呀?:smile_41:
係好浪費~~~~有話有食唔食罵大惡極

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 02:48 發表

呢個好遠....唔係廣東的
無咁多位c兄咁好彩.......我識得果d都好似無得食gei..........唔知點解又無囡囡add我:'):')
我識好多都係4川,重慶等東北地區,早晚都會中一個廣東嫁

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 02:54 發表

香港正室兩個星期前由英國進修完返左香港!:')
ooo
我香港果d通常都會同佢講我工作有時要上大陸
右或者同佢講去按正骨

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 02:58 發表

好多年前玩QQ, 叫左個重慶QQ黎深圳玩! 你可以試下架!:smile_15:
不過成日d女都叫我去佢度成日話冇錢要騙我去 wo

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 03:02 發表

我尼個小弟真係唔敢亂黎!!! 因為好易衰架!
oooo咁我好師兄妳少少,因為我比香港個女飛左幾個月而家好爽中:smile_15:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 03:09 發表

有時候俾女友管下都係一種樂趣黎嘅!
以我個人覺得~~~唔係一件好事~~~~~~~~
:smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 03:18 發表

實在無嘜心機玩qq
點解咁講呀~~~~~~~我覺得都幾好呀  qq

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 03:25 發表

我連落d溝女都覺花時間...........都係快仔實際....
咁都得~~~~~~大仔我覺得好快過頭起唔到頭 wo~~:smile_14::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆