上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
246  66.3k

引用:
原帖由 pkfrankie 於 2006-6-5 03:30 發表

哈哈~~~咁我又唔會wor
我係要有點感情做起來過引果種
而且q女好多都人妻~~~~~~~~正
冇手尾

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 09:51 發表

每日只可加幾個架咋! 慢慢再試啦!
所以我習慣左等女加~~      :smile_44:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 16:22 發表

你喺自我介紹度話自己身家過千萬, 又係大老闆 / 高級行政人員 / 專業人士, 咁就有好多女add你架喇!
唔好意為師兄同妳玩,妳唔寫自己係專業人仕  d女都唔會點理妳
以本人來說做地盤電工就話自己係工程師就有錯嫁啦

冇錯CFP兄妳而家開始係未要休魚期啦

支持左啦~~~~~~妳講得好 ARM呀~~~我支持妳

E個都幾靚但係福州太遠了

水圍妹話自己做化妝品的準備食目標2號

人地宇婚妻差一點就可以吃到~~而家冇聯絡了:smile_42:

文員一個

引用:
原帖由 艦長 於 2006-6-5 17:45 發表
我都係等女add
因為主動add既好多都唔采你
而家玩左個幾月得30條qq女
不過質素差d
得個廣州既,琴晚視頻完,感覺唔錯,可食用~~~
最衰唔記得cap圖....
要記住 CAP圖先係皇度~~~~~
我玩左都有幾年有超級豬到正到爆都有
大陸咁大係真係冇其不有:smile_34:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 17:31 發表

係呀, 就算有qq女add我都會俾自己友!!! 你要唔要呀?
有女當然要啦~~~~
我一向都有句明句
:smile_38:~~~~~~~~~~有食唔食罪大惡極~~~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 17:55 發表

第二同第三個好正呀!!!
第二個冇得食:')這是我心中的痛
第工個係水圍應該可以食用前幾日打電話來同我講左一輪都幾引誘
不過都係小心D看清楚先好D~~~

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-5 17:57 發表

因為某d原因, 所以暫時係咁做!
60分我看來要出多幾次圖先有 LO

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆