上一頁下一頁
發新話題

**大陸上網可set proxy一試**(簡單教學)

收藏  |  訂閱
218  14.8k

多謝師兄提供,好有用.
想搵左好耐~

引用:
原帖由 killer8870 於 2006-6-12 04:58 PM 發表

:smile_38:鬼叫你係大師兄.. 祖師爺 ,師公....有乜事出去玩,一定第一個搵你 .因為你長註大陸呀:smile_38:
我係呀四黎咋,有乜針茶第水揾我就得~~~:smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 mp111 於 2006-6-12 06:07 PM 發表

我係呀四黎咋,有乜針茶第水揾我就得~~~:smile_35::smile_35::smile_35:
吹得唔得呀?

Thanks for sharing

引用:
原帖由 jyiu986 於 2006-6-12 05:10 PM 發表
我覺得用proxy睇,真係靈願唔睇, 因為越睇越激氣. 有時真係執完一濟個page都未出完.
有部分時間係試好多ip都未必得又慢,一時時,不過如果連set proxy都唔掂真係冇計,一係睇得慢一係唔睇!!C兄選擇唔上,我只係選擇有好過冇啫:smile_35::smile_35:~~~
免費係咁架啦.......再唔係比錢每個月US$20租條專用proxy就穩定好多,你比唔比呀~~~

引用:
原帖由 mp111 於 2006-6-12 06:07 PM 發表

唔多覺你針茶喎 , 搵你去福星路 .就一定有好野食:smile_30:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2006-6-12 06:09 PM 發表

吹得唔得呀?
吹水我最叻!!其它揾囡囡專業d~~:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 mp111 於 2006-6-12 06:15 PM 發表

吹水我最叻!!其它揾囡囡專業d~~:smile_13::smile_13:
唔好意思,打少個字

甘有用....抵+分...

引用:
原帖由 killer8870 於 2006-6-12 06:14 PM 發表

唔多覺你針茶喎 , 搵你去福星路 .就一定有好野食:smile_30:
福星路???乜野地方黎架???:smile_41::smile_41::smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆